Un ieșean face pușcărie, după ce a zgâriat cu cheia o mașină! Cât i-au dat magistrații

Situație incredibilă în Iași! Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce a zgâriat o mașină.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O situație incredibilă a avut loc în Iași! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost condamnat de către magistrații Judecătoriei Iași la 5 luni de închisoare cu suspendare. Motivul? Bărbatul zgâriase cu cheia ambele portiere de pe partea dreaptă ale unui bolid de lux! Mașina parcase în fața garajului său.

El este proprietarul garajului, iar ca și locație se află în centrul orașului. Ani de zile, mai mulți șoferi au parchat în față, scrie Antena 3.

Citeste si: Klaus Iohannis, prins cu casca în ureche. Reacția actualului președinte

Citeste si: O mamă cu trei copii din Gorj și-a dat foc! Incredibil, care a fost motivul pentru care femeia a vrut să-și pună capăt zilelor

Citeste si: Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Bărbatul de 74 de ani a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare și pentru că era beat în momentul în care a zgâriat portierele mașinii de lux. Femeia care deține bolidul de lux a depus plângere la poliție. Bărbatul mai are de plătit și 5.845,37 lei reprezentând daune materiale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate