Un manelist celebru se însoară! Nașă îi va fi o celebritate de la ”Puterea Dragostei”

Blondu de la Timișoara a decis să facă un pas cât se poate de important în viața lui: mai exact, se căsătorește cu o blondă apetisantă, iar nașă îi va fi chiar Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

După ce a reununțat la ceea ce era o relație toxică pentru el, cât și pentru partenera lui de atunci, o cântăreață extrem de sexy, Livia Pop, Blondu de la Timișoara s-a întors la iubita lui, Rebecca, o blondină apetisantă stabilită în Italia.

Citeste si: Livia Pop vorbește despre despărțirea dificilă de un manelist celebru! ”Ne sabotam reciproc”

Citeste si: FOTO! Blondu' de la Timisoara se iubeste cu o bomba sexy! Manelistul o baga pe Rebeca in toate clipurile lui!

Citeste si: Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său: „Minunea vieții mele...”

”Da, e adevărat. Ne vom căsători”, ne-a dezvăluit Rebecca, iubita lui Blondu de la Timișoara. ”După relația pe care a avut-o cu Livia Pop, în timp ce Blondu și cu mine eram într-o pauză, el s-a întors la mine. E adevărat, nu mi-a spus că se mai vedea cu ea, dar l-am iertat și pentru asta... Important este că ne vom căsători. Manuela de la ”Puterea Dragostei” va fi nașa noastră, ne este pruetenă de ani buni, ea ne-a ajutat și susținut de fiecare dată”, ne-a mai dezvăluit iubita lui Blondu de la Timișoara.

fara descriere

În altă ordine de idei, ne-a recunoscut Rebeca, faptul că a fost înțelată cu Livia Pop a cântărit foarte mult în decizia ei de a accepta totuși să se căsătorească cu Blondu de la Timișoara. ”Aflasem că între ei mai se petreceau lucruri și am aflat că ea mergea la Blondu când eu nu eram acasă, că se vedeau pe ascuns. Dar, după ce am vorbit cu el mi-am dat seama cât de mult a suferit în relația toxică pe care o avea în paralele și l-am iertat, mi-am dat seama că, de fapt, pe mine mă iubește”, ne-a mai spus Rebeca.

 

Livia Pop a povestit despre despărțirea ei de Blondu de la Timisoara

 

”Poate că a fost din cauza geloziei, eram destul de geloși amândoi și, probabil, din cauza asta s-a întâmplat totul. A fost o relație frumoasă, cu bune, cu rele, cât a fost... A durat aproape 3 ani, dar asta e, mergem mai departe. Vă dați seama, poate că și eu îi dădeam motive să fie gelos și el îmi dădea motive să fiu geloasă. Iar asta pentru că în meseria pe care o avem e destul de greu să ții o relație...

fara descriere

Ambii suntem firi destul de geloase și nu, nu mă deranjau mesajele de la fane, pentru că și eu primesc mesaje, și nu sunt absurdă. Problema era că el îmi dădea motive să fiu geloasă, problema era ce face el, nu ce făceau fanele. Și problema n relația noastră a fost că noi am început să ne sabotăm reciproc, în carieră. Adică, el mi-a interzis să fac anumite chestii, eu am procedat la fel și deja nu mai mergeam nicăieri”, ne-a spus, în exclusivitate, Livia Pop.

 

Blondu de la Timisoara, lansat în manele de Nicolae Guță

 

Cu ani în urmă, Blondu de la Timișoara se lansa în lumea manelelor cu un duet de senzație alături de Nicolae Guță, primele melodii întregistrate de cei doi reușind, la acea vreme, să depășească ordinul milioanelor de vizualizări. Mai mult, pe atunci, Blondu de la Timișoara o cunoștea și pe Rebeca, folosind-o chiar ca actriță în câteva videoclipuri de-ale sale. Apoi însă, prin 2017, Blondu de la Timisoara a decis să îi calce pe urme ”nașului muzical”, Nicolae Guță, și să se transforme într-un adevărat cuceritor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate