Un mare actor de la Hollywood vrea să îi dea înapoi rolul de blockbuster lui Johnny Depp. Irina Margareta Nistor, critic de film: „M-aș bucura să le pară rău celor care l-au judecat”

Irina Margareta Nistor a reacționat, într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, la invitația elegantă a lui Mads Mikkelsen pentru Johnny Depp de a-și lua rolul din franciza Fantastic Beasts înapoi.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Într-un interviu acordat cu ocazia festivalului de film din Sarajevo, actorul danez Mads Mikkelsen, care a preluat rolul vrăjitorului malefic Gellert Grindelwald în Fantastic Beasts, l-a lăudat pe

Johnny Depp și a speculat posibila revenire a americanului în seria inspirată din universul cărților Harry Potter. Recent, Johnny Depp a câștigat în instanță procesul de defăimare cu fosta sa soție, actrița Amber Heard, care l-a acuzat în trecut de hărțuire și violență domestică.

Irina Margareta Nistor: „Mads Mikkelsen este un gentleman, spre deosebire de Cristopher Plummer, care a acceptat cu mare ușurință să-i ia locul lui Kevin Spacey.”

„Mi se pare foarte periculos și m-aș bucura ca cei care l-au acuzat înainte de să se dea un verdict să plătească din greu. Există un precedent și o să se teamă de acum înainte să dea un verdict înainte să se termine procesul. Mads Mikkelsen este un gentle

Mads Mikkelsen

[Sursa foto: Instagram]

Mikkelsen a fost mai mult decât un domn prin felul în care a vorbit despre colegul său de breaslă, pe care l-a numit un „actor fantastic”. Mai mult, a spus că i s-a părut „foarte intimidant” să preia rolul din Fantastic Beasts. După ce procesul de șase săptămâni cu Amber Heard s-a încheiat cu o victorie în instanță pentru Johnny Depp, danezul spune că este foarte posibil care Depp să-și recapete rolul în franciză.

Chiar dacă nu se va concretiza în final, Depp are oricum planuri ambițioase. Vrea să lanseze primul film ca regizor, produs alături de legendarul Al Pacino, un lungmetraj biografic despre viața sculptorului italian Amedeo Modigliani.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

„Mi se pare foarte periculos și m-aș bucura ca cei care l-au acuzat înainte de să se dea un verdict să plătească din greu. Există un precedent și o să se teamă de acum înainte să dea un verdict înainte să se termine procesul. Mads Mikkelsen este un gentleman, spre deosebire de Cristopher Plummer, care a acceptat cu mare ușurință să-i ia locul lui Kevin Spacey în All The Money in the World. Johnny Depp a jucat într-un film care mi-a plăcut foarte tare, Ed Wood, care era despre un regizor care a făcut cele mai proaste filme de istoria Hollywood-ului. Așa că nu știu dacă e bine să se apuce de regie acum, pentru că lumea o să-și aducă aminte de chestia asta. Faptul că face un film despre Modigliani în sine mă enervează, pentru că s-a făcut unul în România. Am văzut că este cu Al Pacino, cu care a jucat în Donnie Brasco și care, la rândul lui, a avut ușoare probleme cu cea cu care are doi copii”, a declarat Irina Margareta Nistor pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Amber Heard, primul interviu, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Este un actor fantastic”

Irina Margareta Nistor: „Lumea în conotează pe el, mai degrabă, ca pe un golănaș simpatic, nicidecum ca pe un critic de artă scorțos.”

„Mi se pare foarte periculos și m-aș bucura ca cei care l-au acuzat înainte de să se dea un verdict să plătească din greu. Există un precedent și o să se teamă de acum înainte să dea un verdict înainte să se termine procesul. Mads Mikkelsen este un gentle

Irina Margareta Nistor, critic de film

[Sursa foto: Facebook]

Următorul mare proiect anunțat de Johnny Depp are o legătură interesantă cu România. Un film despre viața lui Modigliani există deja încă din 2004 și a fost filmat în țara noastră. Atunci am primit vizita marelui actor Andy Garcia, fost coleg de platou cu Al Pacino în al treilea film din trilogia Nașul în anii '90, care a jucat rolul principal.

„Trebuie să le și meargă. Un actor absolut senzațional, Sir Anthony Hopkins, când s-a apucat să facă filme n-a fost cea mai fericită soluție. Din fericire, s-a oprit la timp. Proiectul e cam departe de el. Lumea în conotează pe el, mai degrabă, ca pe un golănaș simpatic, nicidecum ca pe un critic de artă scorțos. Eu m-aș bucura să poată să joace în continuare. E suprinzător că s-a uitat lume care în vecii vecilor nu s-ar fi uitat la așa ceva, ceea ce înseamnă că e foarte carismatic. Și aici a fost un foarte bun regizor pentru cazul lui, un fel de avocat-regizor”, a completat Irina Margareta Nistor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Amber Heard, primul interviu, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Este un actor fantastic”

Ce riscă Amber Heard dacă nu plătește despăgubirea în valoare de 10 milioane de euro către Johnny Depp

Reacția lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard: "Juriul mi-a dat viața înapoi"

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

DEVINE INTERZIS în România! Decizia care se pregătește chiar acum în Parlament. SE DĂ LEGE

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Regele Charles al III-lea, război cu Ceaușescu. Cum a apărut această confruntare

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies