Un mare duhovnic l-a cucerit pe compozitorul Mihai Alexandru: ”Mi-a dat și 50 de lei să am spor în casă”

Compozitorul Mihai Alexandru este foarte impresionat de activitatea duhovnicească a părintelui Iustin Pârvu, plecat dintre noi la 94 de ani, în iunie 2013.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Pe 19 martie, la Conferinţa Sfinţilor Închisorilor, desfășurată la Iași, a izvorât din nou mir de la moaştele martirilor din închisorile comuniste, dar şi de la icoanele părintelui Iustin Pârvu, plecat dintre noi pe 16 iunie 2013, la 94 de ani. Legat de această întâmplare, cunoscutul compozitor și muzician Mihai Alexandru a dezvăluit faptul că a fost la un moment dat oaspetele lui Iustin Pârvu la mănăstirea Petru Vodă din Neamț. 

Citeste si: Miracol la Iași! Ce se întâmplă cu icoanele Părintelui Iustin Pârvu ”Mă cutremur”

Citeste si: Tânărul care a omorât din greşeală un preot când încerca să-l asasineze pe Iustin Pârvu rămâne internat la spitalul de psihiatrie! Mihai Coisin a făcut crimă în curtea mânăstirii Petru Vodă

”Am fost de cateva ori la parintele Iustin Parvu. O dulceata de om. Prima oara, in 2002, ne-a invitat in sala de mese sa luam cina, unde am mancat cu ceilalti calugari, mamaliga cu lapte, oua fierte si ce se mai manca in lasatul secului de lactate, pentru ca a doua zi incepea postul Pastelui. Toata lumea astepta rugaciunea sa si binecuvatarea bucatelor. Toate vorbele dansului erau pline de intelepciune, iar pe unele dintre ele le intelegeam in decursul timpului, dupa ce se adevereau. Ultima oara, cred ca in 2011, mi-a dat si 50 de lei sa am spor in casa. Ceea ce s-a intamplat la Iasi, zilele trecute, nu ma mira deloc”, a notat Mihai Alexandru. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: