Un nou amantlâc la Vaslui! Și-a bătut mama după ce a prins-o în pat cu vărul

Caz cumplit de violență domestică în comuna Ferești, județul Vaslui.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Caz cumplit de violență domestică în comuna Ferești, județul Vaslui. O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de fiul ei.
Tânărul și-a ieșit din fire atunci când a surprins-o în pat cu vărul tatălui său.
Băiatul a reacționat cu atât mai violent cu cât incidentul s-a petrecut în ziua în care îi făcuse praznicul de 40 de zile părintelui său.

Citeste si: Cum au apărut Vulpița și Viorel la televizor, de Valentine's Day

Un nou amantlâc la Vaslui

 “Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am piedut mințile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobã. I-am mai dat douã picioare sănătoase și poate l-aș fi bătut și pe el dacă nu apuca să fugă.
Oricum, o are promisă și el, nu scapă. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp. Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu știu ce le poate pielea. Acum, mama e la spital, dar nu are nimic, a fost și sora mea și a vorbit cu ea, a fost și fratele meu.
Probabil, o țin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau soția și plec din tară, nu vreau să mai stau sub același acoperiș cu maică-mea, că numai prostii face”, a declarant, pentru vremeanoua.ro, Dănuț Halmaci, tânărul care și-a agresat mama.

Citeste si: Vulpița Veronica din Blăgești, interzisă de CNA? „O tânără care nu știe pe ce lume trăiește a devenit vedetă”

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie, însă femeia refuză să depună plângere împotriva fiului ei

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate