Un nou cutremur în România, într-o zonă neobișnuită! Ce magnitudine a avut

Un nou cutremur a avut loc duminică dimineață în România. Seismul a avut loc într-o zonă neobișnuită.

Distribuie pe:

Autor: A.I.


In articol:

Seismul a avut loc la ora 05:15 în județul Buzău. Magnitudinea lui a fost de 2,5 grade pe scara Richter, iar adâncimea de numai 6 kilometri.

Un cutremur puternic a avut loc ieri în România, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea. Seismul a fost anunțat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) ca având o magnitudine de 3 grade, dar ulterior aceasta a fost revizuită în urcare, la 3,2 grade.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Seismul s-a produs la ora 12.49, la o adâncime de 70 de kilometri. A avut loc în apropierea orașelor Nehoiu (31 km), Covasna (47 km), Buzău (55 km), Întorsura Buzăului (56 km), Mizil (60 km).

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

 

Urmatorul articol
Citește și:

O adolescentă de 16 ani din Timiș a dispărut de acasă! Cum a fost găsită, după mai bine de o săptămână

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Dan Bittman s-a despărțit de Monica Odagiu! Cine este noua lui iubită este o surpriză totală

Cum "a pedepsit-o” Ștefan Bănică Jr pe femeia care a cerut instenței s-o declare soția lui. Ce sumă îi cere acum artistul

Alpinist dat dispărut în Munţii Făgăraş, găsit mort în zona Vârfului Negoiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies