Un nou deces-șoc în lumea filmului! O actriță de numai 16 ani a murit brusc

Actriţa britanică Mya-Lecia Naylor a murit brusc la vârsta de doar 16 ani. Nimeni nu știa că are probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Mya-Lecia Naylor era cunoscută pentru apariția în filmul „Cloud Atlas/ Atlasul norilor” și serialele „Absolutely Fabulous”, „Millie Inbetween” și „Almost Never”.

Ea era un star al postului CBBC, canalul BBC dedicat copiilor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune CBBC.

„Ne pare rău să vă anunțăm că Mya-Lecia, pe care o cunoașteți din «Millie Inbetween» și «Almost Never», a încetat din viață. Ea a fost un membru apreciat al familiei BBC Children și o actriță, cântăreață și dansatoare talentată. Ne va fi foarte dor de ea și suntem sigur că veți dori să ne ajutați să transmitem toată dragostea noastră familiei și prietenilor ei”, au afirmat șefii canalului de televiziune într-un comunicat oficial.

Reprezentanții A&J Management, agenția care se ocupa de cariera lui Naylor, au declarat că adolescenta a murit pe 7 aprilie, după ce și-a pierdut cunoștința. Ei au spus că nu știu încă ce a cauzat decesul.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

„Gândurile noastre sunt alături de familia Myei-Lecia, prietenii ei și de toți cei care au iubit-o. Odihnește-te în pace, Mya-Lecia”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială a producției „Almost Never” de pe rețeaua de socializare online Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate