Un nou val de coronavirus în China! Un oraș cu peste patru milioane de locuitori a fost închis

După o perioadă în care în China au fost înregistrate foarte puține cazuri de persoane infectate cu coronavirus, autoritățile au luat din nou măsuri dure.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un nou val de coronavirus în China! Un oraș cu peste patru milioane de locuitori a fost închis


In articol:

Un oraș cu patru milioane de locuitori din China a fost închis. Autorităţile din Jilin au luat deja măsuri de izolare de teama unui al doilea val de izolare în orașul din nord-estul țării.

Jilin se află la frontiera cu Coreea de Nord, la fel ca și orașul Shulan, acolo unde, la sfțrșitul săptămâni trecute, a fost depistat un nou focar de infecție cu coronavirus. De teamă ca situația să nu ajungă la fel ca în lunile trecute, autoritățile au decis să ia din nou măsuri pentru a preveni răspândirea virusului.

Citeste si: Fericire mare pentru Lora și Ionuț Ghenu! Artista a dat vestea în urmă cu puțin timp. Se întâmplă după două luni de izolare forțată în Bali

Citeste si: Noi amănunte incendiare. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca autoturismul Loredanei Chivu să fie incendiat

Citeste si: Declarații șocante ale mamei lui Iancu de la Survivor! ”Vrea nevastă virgină” Cine se încadrează în cerințele soacrei și... cine nu? Denisa vs Emy

Măsuri aspre în China, de teama coronavirusului

In Jilin autoritățile au decis suspendarea transportului în comun. În plus, locuitorii nu mai pot părăsi loclaitatea, decât dacă au fost testați pentru coronavirus în ultimele 48 de ore. Școlile au fost din nou închise, deși abia își reluaseră acitivitatea. De asemenea, au fost închise cinematografele, sălile de sport, cafenelele, restaurantele și alte localuri publice.

De asemenea, farmaciile sunt obligate să comunice autoritățile identitatea persoanelor care cumpără medicamente analgezice și antivirale.

„Situaţia este destul de gravă şi de complicată şi există un pericol mare de răspândire crescută a virusului”, a declarat unul dintre viceprimari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate