Un pedofil a speriat o fetiță de 10 ani, pe care a atins-o în moduri nepotrivite pe stradă. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un pedofil din județul Timiș a băgat spaima într-o copilă de 10 ani, pe care a încercat să o atingă în locuri nepotrivite, cu toate că mama ei era la doar câțiva metri distanță. Apoi, individul i-a scris minorei pe o rețea de socializare și a rugat-o să-și piardă fecioria cu el. Barbatul în vârstă de 30 de ani, cu apucături bolnave, a fost dat pe mâna poliției de mama fetiței, care a văzut conversația cutremurătoare pe telefonul fiicei sale.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Acoperit la chip si cu privirea in pamant - asa a iesit de la audieri individul cu apucaturi bolnave. A recunoscut ca a vrut s-o abuzeze sexual pe o copila de numai 10 ani, dar a pus scena macabra pe seama alcoolului.

„Am fost băut, îmi asum greșeala, nu o să mă mai ating de ea nici la 100 de metri distanță”, spune individul. El ar fi apucat s-o atinga in zonele intime, in timp ce copila era intr-o vizita, cu mama ei. A profitat de faptul ca micuta era in alta camera si atunci a trecut la fapte.

Dupa scenele care au facut-o pe micuta sa incremeneasca, barbatul in varsta de 30 de ani si-a continuat fantezia bolnava. I-a scris fetitei pe o retea de socializare, unde i-a propus sa intretina relatii sexuale. In timpul conversatiei, mama minorei a intervenit si i-a facut jocul pedofilului cu ganduri bolnavicioase.

Mama: Am luat eu telefonul și am purtat o discuție cu el.

Reporter: Ce i-a scris efectiv?

Mama: Îi propunea lucruri indecente.

Fetiță de 10 ani, la un pas să fie violată de un pedofil

Individul a fost retinut astazi de politisti, si urmeaza sa fie dus la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Intre timp, in Parlament a fost propusa o lege prin care sa se majoreze pedepsele pentru pedofili si violatori. Initiatoarea acestui proiect isi doreste ca acesti agresori periculosi sa primeasca pedepse mult mai aspre.

Legea trebuie votata in Parlament, iar daca va trece, va ajunge pe masa Presedintelui Iohannis, pentru promulgare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate