Un pensionar de 64 de ani din Galați a ucis un hoț care intrase în casa lui ca să îl jefuiască. Complicele lui a reușit să fugă

Un pensionar de 64 de ani din Galați l-a ucis pe unul dintre hoții care intraseră în casa lui ca să îl jefuiască

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Un pensionar de 64 de ani din Galați a înjunghiat în zona abdomenului un tânăr care intrase în casa lui, însoțit de un alt bărbat, cu intenția de a-l jefui.

Astăzi, doi bărbați au intrat în casa unui pensionar din Galați cu intenția de a fura bani și alte bunuri de valoare. Unul dintre cei doi hoți s-a năpustit asupra victimei și a încercat s-o imobilizeze, dar bărbatul a luat un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen.

Un pensionar de 64 de ani din Galați a ucis un hoț care intrase în casa lui ca să îl jefuiască. Complicele lui a reușit să fugă

Hoțul, un tânăr de 34 de ani, nu a reușit să mai facă decât câțiva pași și s-a prăbușit la pământ, lângă gardul casei, fără suflare. Complicele lui, speriat, a luat-o la fugă și s-a făcut nevăzut.

Poliția și Parchetul au pornit o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă pensionarul a acționat în legitimă apărare, scrie adevărul.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate