Un politist de 22 de ani din Constanta s-a impuscat cu arma din dotare

Un poliţist în vârstă de 22 de ani s-a împuşcat în sediul postului de poliţie, cu arma din dotare, în bărbie, după care a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un politist de 22 de ani din Constanta s-a impuscat cu arma din dotare


In articol:

Tânărul a fost dus la spital şi este stabil şi conştient.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, a avut loc un incident în urma căruia un agent de poliţie, de 22 de ani, din cadrul Serviciul Transporturi Feroviare/TransporturiNavale Medgidia (SRPT) a suferit o rană prin împuşcare.

Un politist de 22 de ani din Constanta s-a impuscat cu arma din dotare. Accident sau tentativa de sinucidere?

Astfel, poliţistul se afla singur în sediul postului de poliţie, iar la un moment dat s-a împuşcat cu pistolul în bărbie. El a reuşit să sune la 112, iar un echipaj de ambulanţă a sosit la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Agentul de poliţie a fost transportat la spital, el fiind conştient şi stabil.

Citeste si: Focar de coronavirus in Babadag, Tulcea? Un cartier intreg a intrat in carantina

Citeste si: Un pompier de 48 de ani de la ISU Dobrogea, mort de coronavirus. Bilantul: 417 decese

Citeste si: Larisa Iordache, reactie dura dupa ce fusese scoasa la patrulare in uniforma de politist: "Nu era treaba mea sa stau in strada"

IPJ Constanţa a precizat că ultima testare psihologică a agentului a avut loc înainte de terminarea şcolii, în anul 2019.

Poliţiştii fac cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, anunta jurnalistii de la news.ro. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate