Un pompier din Constanța și-a cerut iubita de soție în văzul tuturor! Alex și Loredana sunt împreună de câteva luni, dar se vor căsători

Alex și Loredana sunt împreună de câteva luni, dar se vor căsători

Distribuie pe:

Un moment emoționant a avut loc astăzi pe faleza Cazinoului din Constanța. Alexandru Costache, un tânăr pompier de 29 de ani, este protagonistul, cel care a cerut-o astăzi în căsătorie pe iubita sa, iar răspunsul ei a fost "DA"!

Un pompier din Constanța și-a cerut iubita de soție în văzul tuturor! Alex și Loredana sunt împreună de câteva luni, dar se vor căsători

Astăzi, de Ziua Pompierilor din România, Alexandru Costache, fiul fostului comandant ISU Dobrogea, col. Viorel Costache, i-a emoționat pe toți cei prezenți la ceremonie. Tânărul a așteptat momentul potrivit, iar când nimeni nu se aștepta, el a îngenuncheat în fața iubitei sale, Loredana, și a scos inelul. Vizibil surprinsă și emoționată, Loredana nu a stat prea mult pe gânduri și a și răspuns cu un "DA" clar și răspicat!

Citeste si: Fosta asistentă TV a dat vestea cea mare! Este însărcinată pentru a doua oară

 

Alexandru și Loredana s-au cunoscut la începutul anului, iar acum urmează să se căsătorească. Deși formează un cuplu de coar câteva luni, cei doi se înțeleg de minune, iar asta i-a determinat să facă pasul cel mare!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate