Un profesor a murit în timpul orelor! S-a prăbușit sub privirile îngrozite ale elevilor

Un profesor român stabilit în Italia a murit în fața elevilor săi. Cumplitul incident s-a petrecut chiar în timpul cursurilor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Un profesor a murit în timpul orelor!


In articol:

Caz șocant în Italia. George Bodnariuc, un profesor român de balet, a murit în fața elevilor săi, după ce a suferit un infarct care i-a fost fatal. Totul s-a petrecut într-un oraș din centrul Italiei, Assisi, în timpul unei lecții de dans, pe data de 2 iulie. Românul în vârstă de 65 de ani se stabilise acolo de câțiva ani, informează Observatornews.ro.

Un profesor a murit în timpul orelor! S-a prăbușit sub privirile îngrozite ale elevilor  

În momentul în care au văzut că profesorului începe să i se facă rău și că se prăbușește, cursanții au încercat să facă tot posibilul pentru a-i oferi primul-ajutor. Elevii au crezut că nu este nimic grav și că profesorul lor se simte rău din cauza căldurii exagerate.

Astfel, aceștia au încercat să îi dea apă cu zahăr și cu toate că la un moment dat bărbatul părea că își revine, nu a durat mult și starea lui s-a agravat. Ambulanța a sosit la fața locului, dar din păcate a fost mult prea târziu pentru George Bodnariuc. Echipajul medical a constatat decesul.

Citeste si: Doliu în PSD! Neculai Stratulat, primar din Botoșani, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus

Citeste si: Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Timp de opt ani au crezut că este mort

Citeste si: O mamă a publicat imagini cu fiul ei mort. Toată lumea s-a îngrozit! Femeia a fost criticată dur pe Internet

George Bodnarciuc a absolvit Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică din Cluj-Napoca și a debutat la vârsta de 20 de ani, în rol principal, la Opera Națională din București.

În ultimii ani, maestrul a lucrat ca profesor de dans clasic în Italia și nu numai (Teatro Comunale di Firenze, Arena di Verona, Teatro Verdi di Trieste, Balletto di Toscana, Opera din Budapesta, Folks Oper din Vienna), potrivit giornaledelladanza.com.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate