WOW

Un profesor din Iaşi a mers la un salon de masaj erotic, dar serviciile erau îndeplinite chiar de eleva lui! Ce a urmat te lasă cu gura căscată

Ca-n filme! Un profesor din Iaşi a mers la un salon de masaj erotic, dar acolo s-a întâlnit cu una dintre elevele sale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Să vezi şi să nu crezi: un profesor din Iaşi, după terminarea orelor de curs, a mers să se relaxeze, la un salon de masaj erotic. Tânăra, văzându-l întâmplător pe geam pe profesorul ei, a rugat o colegă să-i ţină locul.

Andreea N., în vârstă de 15 ani, învăţa la un liceu cu profil industrial din Iaşi, iar situaţia apare într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT. Chiar dacă Andreea avea vârsta de 15 ani, ea era una dintre cele mai fidele angajate din localul respectiv. Adolescenta a ajuns să lucreze acolo în urma unui anunţ din ziar. Tariful era între 150 - 300 de lei, iar proprietarul trebuia să primească zilnic câte 400 de lei de la fiecare fată care se prostitua pentru el.

„La prima şedinţă de instruire, inculpatul i-a dat să bea o tărie şi i-a spus că trebuia să îi demonstreze că ştie să facă masaj deoarece nu poate angaja pe cineva necunoscător. I-a arătat cum să îi facă masaj, să îl maseze iniţial pe spate, fese şi ulterior pe tot corpul. La final, i-a cerut să facă finalizare orala, de fapt, să întreţină cu el un raport sexual oral neprotejat. A întreţinut prima dată cu el la biroul lui şi ulterior la salon. A fost ca lecţie”, precizeaza procurorii in rechizitoriu, conform bzi.ro.

Urmatorul articol