WOW

O cunoscută cântăreaţă a anunţat că se va sinucide! Cum au reacţionat fanii

Vă vine să credeţi sau nu, dar, fiind în era digitală, foarte multe persoane postează pe reţelele de socializare ceea ce gândesc. Acest lucru s-a întâmplat şi în cazul unei artiste cunoscute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


O cunoscută cântăreaţă a anunţat că se va sinucide! Cum au reacţionat faniiicon photo

Este vorba despre Elizabeth Harris, o interpretă de rap, numele ei de scenă fiind CupcakKe. Tânăra anunţase pe o reţea de socializare că are de gând să se sinucidă, iar tânăra de 21 de ani a fost dusă direct la spital, informează BBC.

Tânăra de 21 de ani, Elizabeth, a fost dusă la spital pentru a i se face o evaluare psihică. Fanii, atunci când au văzut mesajul postat pe social media, au alertat imediat autorităţile. După ce artista a scris ”Sunt pe cale să mă sinucid”, Elizabeth a mai notat un lucru: ”Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine, chiar apreciez”.

Peste 10.000 de oameni au răspuns la postarea artistei, manifestând dragoste şi apreciere faţă de Elizabeth Harris. Din cauza postării sale, tânăra a fost nevoită să-şi amâne concertele până în luna martie.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune