Un profesor român din Sydney lansează o teorie explozivă legate de incendiul din Australia! De vină ar fi ecologiștii și guvernele!

Un profesor român, rezident în Sydney, a expus una dintre cauzele incendiului catastrofal din Australia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Profesorul Daniel Ioniță, lector la Universitatea Tehnologică din Sydney, a lansat o teorie interesantă despre cauzele care au dus la dezatsrul din Australia. Acesta susține că unul dintre motivele principale ale incendiului este legat de presiunea ecologiștilor asupra guvernelor de a închide total accesul în parcurile naturale din Australia.

fara descriere

Iată textul integral publicat de Daniel Ioniță:

"Mai multe din cauzele acestor incendii fără precedent se găsesc undeva în urma cu 20 de ani. Atunci, diferite guverne (federale și la nivel statal) au decis să aplice politici „verzi”. Adică să închidă multe din drumurile neasfaltate din parcurile naționale, pentru totdeauna, „pentru ca să nu mai fie folosite de turiștii și campiștii cu vehicule 4x4", ceea ce era o tradiție în Australia.

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

Citeste si: Nepotul lui Becali, scandal pe internet după ce a comentat știrile despre incendiul din Australia: ”Lumea dă share la o aberație. Câți șobolani au murit?”

Citeste si: VIDEO | Infern fără sfârșit în Australia. Mărturia unei românce din Sidney: „Sunt încă zeci de focare”

DAR închiderea acestor drumuri înguste și neasfaltate a dus la închiderea accesului pentru acțiunile de prevenție a focurilor. Brigăzile de Pompieri mergeau în fiecare an, în sezonul rece, și strângeau lemnele căzute, și apoi ardeau CONTROLAT multe zone de legătură între păduri - pentru ca în caz de incendiu, focurile să nu se răspândească, să nu „sară” peste șosele, sau dintr-o zonă într-alta.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate