Un șofer de la pompe funebre a lăsat un bebeluș mort pe mașină și a plecat! Cadavrul pierdut a fost găsit în următoarea zi

Un șofer de la pompe funebre a făcut cea mai mare gafă din viața lui. A pierdut cadavrul unui bebeluș după ce l-a lăsat pe mașină și a plecat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Richard Bertrand, șoferul de la o companie de pompe funebre, a făcut o gafă care l-a costat 5000 de dolari. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a uitat sicriul cu un bebeluș mort pe mașină, iar cazul a fost catalogat drept una dintre cele mai mari greșeli care ar fi putut fi făcute-o într-o situație de acest gen. El a plătit o amendă de 5000 de dolari dar, din fericire pentru el, a săpat de închisoare.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al bebelușului a căzut pe marginea șoselei. Richard Metrand a spus anchetatorilor că nu și-a dat seama de greșeala colosală pe care o făcuse decât atunci când a ajuns la morgă și și-a dat seama că acesta lipsea.

Sicriul cu cadavrul bebelușului a fost găsit în următoarea zi de o echipă de muncitori.

Citeste si: A încercat să păcălească Poliția! Unde s-a gândit o româncă să își ascundă copilul pentru a-l scoate ilegal din țară?

Citeste si: Cum arată un fotomodel celebru după ce a născut! Imaginile cu Roxana Diță în costum de baie sunt DEMENȚIALE

Citeste si: Cazul Sorina! Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a legalizat adopțiile internaționale! Actualul șef SIE a condus guvernul doar 3 luni

Familia bebelușului mort, revoltată de ceea ce a făcut șoferul de la pompe funebre

Părinții micuțului au făcut și ei declarații la tribunal. Tinerii au fost devastați când au aflat ceea ce s-a întâmplat. „Chiar când credeam că lucrurile nu puteau fi mai grave, am primit un telefon prin care ni se spunea că a fost un incident în timp ce bebelușul nostru era transportat spre Brisbane”, a declarat mama micuțului în fața magistraților.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate