Un sucevean trezit din somn de un mesaj RoAlert i-a înjurat pe cei de la ISU. Răspunsul fabulos pe care l-a primit l-a impresionat și pe Raed Arafat

Un sucevean s-a enervat teribil după ce a fost trezit din somn de un mesaj RoAlert. I-a înjurat pe cei de la ISU, iar ei au făcut public răspunsul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un bărbat din Suceava s-a arătat foarte deranjat de fpatul că, pe timpul nopții, a primit un mesaj RoAlert prin care cetățenii erau informați de existența unui urs în oraș. Nu a putut să lase lucrurile așa, și și-a vărsat nervii pe cei de la ISU.

„Mă f… în alerta voastră! De ce nu se ia o măsură în legătură cu ursul? Trebuie să ne frecati noaptea? Oamenii mai merg la muncă, dacă nu știați.” - I.A.

Citeste si: Imagini zguduitoare cu rănile provocate de mama criminală din Cluj! Cum arăta fratele copilului omorât în bătaie

Răspunsul fabulor primit de la ISU

„Bună și ție, I.A.!

Îți înțelegem supărarea legată de faptul că alerta te-a deranjat, în condițiile în care tu trebuia să mergi la muncă dimineață. Însă, colegii care ți-au trimis mesajul erau, deja, la muncă. Și, chiar vrem să știi lucrul acesta, noi suntem 24 din 24 activi, la permanență, pregătiți să salvăm viețile oamenilor, nu să-i trezim din somn și să-i deranjăm.

Legat de mesajul RoAlert, așa cum tu erai acasă, odihnindu-te pentru o nouă zi de lucru, altcineva putea fi pe stradă, la schimbul III, și erau foarte multe probabilități să dea nas în nas cu ursul. Pentru acea (acele) viață nevinovată a fost emisă alerta. Dacă tu consideri că o viață de om e mai puțin importantă decât somnul tău, atunci ne cerem scuze. Dar suntem nevoiți să te deranjăm în continuare cu alerta, ori de câte ori va fi cazul, și cineva se va afla într-un potențial pericol, pentru că sistemul nostru de valori este altul.

Am observat că ai în lista de prieteni și pompieri, colegi de-ai noștri. Gândește-te că atunci când ne-ai înjurat, i-ai inclus și pe ei...
Crede-ne, nu e o plăcere să facem aceste lucruri, însă e o necesitate, pentru că menirea noastră este aceea de a salva vieți. Și dacă RoAlert poate să aibă chiar și cea mai mică influență în a salva o viață, atunci îl vom folosi ori de câte ori va fi nevoie, riscând să te supărăm... Din nou.

Cu stimă, noi, salvatorii!”, i-au scris cei de la ISU „Bucovina” Suceava.

Raed Arafat a fost ipresionat de mesaj. „Felicitări colegilor care au conceput acest răspuns”, a scris el pe pagina lui de Facebook.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate