WOW

Un tanar a batut-o cu picioarele in burta pe iubita lui insarcinata pana a omorat copilul: "Nu voiam sa o ranesc pe ea, doar pe copil"

Christopher Ammons Kemp este acuzat de crima si violenta domestica, dupa ce si-a batut fosta iubita care era insarcinata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Un tanar a batut-o cu picioarele in burta pe iubita lui insarcinata pana a omorat copilul: "Nu voiam sa o ranesc pe ea, doar pe copil"icon photo
 
Fosta iubita a agresorului avea 37 de saptamani de sarcina cand barbatul s-a dus acasa le ea si a inceput sa o bata cu picioarele in burta. Fiica nenascuta a murit din cauza multiplelor rani. Ea avea oasele fracurate, o fractura craniana si traume la nivelul organelor interne.
 
Femeia a fost in coma timp de doua zile, dar a supravietuit atacului, desi pierduse foarte mult sange si  medicii ii avertizasera pe apropiati s se astepte la ce este mai rau. In timp ce ea se afla internata in spital, Cristopher a scris pe Facebook ca el nu voia sa o raneasca pe ea, ci pe copilul pe care urmau sa il aiba. 
 
Cei doi fosti parteneri si-au inceput relatia in timpul liceului si, desi in timpul relatiei intre ei au aparut certuri de mai multe ori, el nu fusese niciodata violent.
 
Barbatul, in varsta de 31 de ani, s-a predat politiei si avocatul lui spune ca isi asuma responsabilitatea pentru faptele lui. El spune, totusi, ca atacul nu a fost premediat si ca agresorul se afla sub influenta unor medicamente care i-ar fi intunecat judecata. Pentru ceea ce a facut el ar putea primi pedeapsa cu moartea. 
Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune