Un tânăr de 30 de ani din Iași s-a sinucis! Ce scria în biletul de adio e cutremurător

Un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pus capăt zilelor. Ieșeanul a lăsat un bilet de adio cutremurător.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Zile tragice în Iași! Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Tătărași și-a pus capăt zilelor. Din informațiile oferite, ieșeanul s-a sinucis de dragul iubitei sale, care a murit în urmă cu o lună. Tânărul a lăsat în urmă o scrisoare de adio.

Olivian Chelaru, căci acesta este numele tânărului de 30 de ani, a murit în cursul zilei de ieri. Trupul lui a fost găsit în locuința sa din cartierul Tătărași. Descoperirea a făcut-o cel mai bun prieten al lui.

Tânărul de 30 de ani nu a putut să treacă peste o durere pe care o avea de mai bine de o lună. Iubita lui a murit în urmă cu 23 de zile. Tânărul a consumat foarte mult alcool amestecat cu diferite medicamente, iar cocktailul i-a fost fatal.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru Bursucu! S-a închinat când a văzut cine a intrat în direct de la mare

Citeste si: Doliu uriaș în întreaga lume. Fostul preşedinte al Argentinei, Fernando de la Rua, a murit!

Citeste si: O fată de 19 ani din Galați a pretins că este călugăriță! Cum a reușit tânăra să îi păcălească pe enoriași

"Decesul a avut loc cu cel puțin două ore înainte ca echipajul medical să ajungă la fața locului. S-a constatat că pacientul consumare alcool cu medicamente, în cantitate mare. Din informațiile pe care le avem, se pare că acesta a lăsat un testament și un bilet de adio", adaugă dr. Luminița Bodrun.

În biletul de adio, Olivian a notat o dorință pe care o avea. Tânărul de 30 de ani a scris că dorește să fie înmormântat cu un ursuleț de pluș, care, posibil, să-i fi aparținut iubitei sale. De asemenea, a lăsat în urmă și un testament.

"La locul solicitării a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Aici, am descoperit un tânăr cu vârsta de 30 de ani, pentru care, din păcate, nu am mai putut face nimic, decât să constatăm decesul. În momentul în care am ajuns la locul solicitării, am constatat că deja se instalase midriaza fixă bilaterală. Din primele informații, se pare că decesul a avut loc cu cel puțin doua ore în urmă", spune dr. Luminița Bodrun, de la SAJ Iași, conform BZI.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate