Un tată de 22 de ani din Iași a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a spânzurat

Un tânăr din Belcești, județul Iași, a încercat să-și pună capăt zilelor în noaptea de Revelion.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un tânăr de doar 22 de ani dintr-o comună din Iași a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a dus să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a luat decizia de a se sinucide chiar în noaptea dintre ani după ce s-a certat cu iubita lui, femeia care îl făcuse tată cu doar câteva luni în urmă.

În jurul orelor 22, bărbatul de 22 de ani din comuna Belcești, județul Iași, a plecat de la petrecerea de Revelion și s-a spânzurat de o grindă cu un cablu. Potriovit BZI, bărbatul se numește Constantin, iar scandalul dintre el și iubita lui a început după ce a consumat câteva pahare de alcool. S-au certat din cauza geloziei lui, tânărul tătic reproșându-i femeii că îl înșela. Conflictul a atins cote maxime și după ce partenerii și-au aruncat cuvinte dure, el a plecat, amenințând că avea să-și pună capă zilelor.

Citeste si: Gheorghe Dincă poate fi eliberat! Cât timp mai au procurorii la dispoziție

Citeste si: Un preot face haz de necaz! A scris 12 reguli amuzante de primit popa cu crucea: „Dacă vrei să faci senzaţie, îl primeşti în prosopul de baie”

Citeste si: Ideea incredibilă a unui român! Ce a transportat pe mașină este greu de crezut. „Hal de șoferie! Bă, ești nebun la cap?!”

Constantin s-a spânzurat, dar mama lui l-a găsit cât încă mai era în viață. Iubita bărbatului a sunat la 112, iar cadrele medicale i-au oferit primele îngrijiri medicale și l-au transportat la spital. El a scăpat cu viață, dar rămâne sub supravegherea medicilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate