Un tată din Oradea i-a propus fiicei sale să se joace "de-a sendvișul". S-a ales apoi cu ordin de restricție! Ce-a putut să-i facă copilei

Un bărbat din Oradea a primit o serie de acuzații grave, din cauza unui gest făcut în fața fetiței lui.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un bărbat din Oradea are un ordin de restricție pe numele său, după ce ar fi încercat să abuzeze de propriul lui copil, o fetiță în vârstă de 7 ani.
Părinții fetei se află în plin divorț, iar în timpul unei vizite făcute tatălui său, bărbatul i-a propus un joc atipic fetiței sale.
Speriată, copila i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat, iar femeia, fără să mai stea pe gânduri a făcut o sesizare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor.

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a unei tinere abuzată sexual de Gheorghe Dincă când avea nouă ani: „Am făcut un atac de panică”

 
La recomandarea avocatului, fetița a fost dusă de mama ei și la un psiholog pentru a verifica dacă cele povestite sunt, într-adevăr, adevărate.
Psihologul a concluzionat că „s-a produs abuz sexual împotriva minorei - molestare sexuală”.

Citeste si: Abuzată sexual timp de trei ani de profesorul ei! „Mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa? Lasă-mă să te învăț eu” 

 

Două ordine de restricție la adresa tatălui

Mama fetiței a reușit să obțină două rdine de protecţie consecutive împotriva soţului şi în favoarea fiicei sale. Ultimul ordin a fost pronunţat pe 21 ianuarie 2020 şi este valabil timp de 6 luni.

Citeste si: Caz fără precent în Vâlcea. Abuzată de tată și găsită fără suflare în pădure

 
De cealaltă parte, avocatul tatălui susține că din raportul psihologic amintit nu rezultă altceva decât o evidentă alienare parentală, care reflectă poziţia incriminatorie pe care o are mama fetiţei faţă de relaţia actuală pe care tatăl o are cu o altă femeie, scrie adevarul.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate