Un tată și-a ucis fiica pentru că s-a îndrăgostit. Romina avea 14 ani

Un bărbat a recus la un gest cumplit, după ce fiica lui de 14 ani a fugit de acasă cu bărbatul pe care îl iubea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece propria fiică după ce a aflat că minora a fugit de acasă cu iubitul ei, de care era îndrăgostită.
Întâmplarea cumplită s-a petrecut în Iran, iar tatăl fetei a fost arestat de poliție.
Bărbatul a preferat să-și vadă copila mai degrabă moartă, decât în brațele iubitului ei de 35 de ani, mult mai în vârstă ca ea.
Romina Ashrafi fugise de acasă, în ciuda faptului că tatăl ei se opusese cu vehemență nu doar relației, dar mai ales, căsătoriei lor.
Inițial, bărbatul a apelat la autorități pentru ca fata lui să fie găsită, iar după ce oamenii legii au dat de ea, au hotărât să o trimită acasă la tataăl ei.

Citeste si:Mesajul emoționant scris pe crucea Ioanei Condea, tânără omorâtă de un proxenet în Germania! S-a aflat abia acum

Câteva zile mai târziu, Romina a fost atacată de tatăl ei, în timp ce se afla la ea în cameră.
Într-un episod de furie, bărbatul și-a decapitat fiica de 14 ani cu o seceră.
După gestul odios, el a ieșit în fața casei și și-a mărturisit crima.

Violența asupra femeilor din Iran, o problemă majoră

„Romina nu este nici prima și nu va fi nici ultima victimă a crimei pentru onoare”, a afirmat Shahindokht Molaverdi, secretar al Societății pentru Protecția Drepturilor Femeii.

Citeste si: Crimă oribilă în Olt. O bătrână a fost omorâtă și jefuită, în propria casă, iar trupul a fost găsit după două zile

 

Cazul fetei a stârnit revolta multor oameni în mediul online, care au folosit de peste 50.000 de ori hashtag-ul #Romina_Ashrafi.
Internauții critică cu asprime neglijența cu care este tratată crima față de femeile din Iran, dar și mentalitatea conservată în societatea iraniană în care bărbatul deține puterea absolută.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate