Crimă oribilă în Olt. O bătrână a fost omorâtă și jefuită, în propria casă, iar trupul a fost găsit după două zile

Un bărbat a intrat în casa unei femei de 83 de ani, a strâns-o de gât, după care a furat din locuința femeii suma de 10.000 de lei, un telefon mobil și a fugit.

Distribuie pe:

fara descriere

Potrivit informațiilor, criminalul s-a făcut nevăzut și a fost prins în trafic de polițiști.

Trupul fără viață al bătrânei a fost descoperit abia după câteva zile, respectiv pe 13 decembrie, crima odioasă avand loc în ziua de 11 decembrie.

O femeie a fost ucisă și jefuită în propria casă

Imediat după crima și jaful pe care le-a comis, bărbatul a fugit și s-a ascuns, acesta fiind descoperit pe 13 decembrie de către polițiști, în trafic, într-o mașină de ocazie.

Citeste si: Polițiști bătuți într-o misiune, în Capitală. Agresorii nu au avut rușine

Citeste si: Trupul unui adolescent de 18 ani, scos mort dintr-un lac din Buzău. Ce s-a întâmplat cu tânărul înainte de a fi aruncat în lac este îngrozitor

Citeste si: S-a aflat după autopsie. De ce a murit Ana Maria, tânăra mămică din Brăila, la o lună după naștere

Sfârșit dureros pentru bătrâna de 83 de ani

Se pare că bătrâna de 83 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit. Aceasta a fost strânsă de gât și lovită brutal cu pumnul în zona feței.

“Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. E. a fost violentă. Ea s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare (fracturi cartilaj tiroid). Leziunile traumatice constatate s-au putut produce, cel mai probabil, la data de 11 decembrie, prin lovire de corpuri dure şi comprimare cu mâna (ştrangulare).Între leziunile traumatice constatate la nivelul gâtului şi decesul persoanei, există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată în comunicatul poliției.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața procurorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate