Una dintre Faimoasele de la Exatlon vorbeşte despre Alin Andronic: ”Am vrut ca el să câştige! Acum, ţinem legătura” DEZVĂLUIRI

Mădălina Predoi a fost una dintre Faimoasele de la Exatlon intrate mai târziu în competiţie. Deşi a stat la Exatlon doar o lună, Mădălina Predoi a fost ultima Faimoasă rămasă în concurs.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mădălina Predoi a trăit finala de pe bancă, a fost acolo, alături de Alin Andronic, atletul cu care mărturiseşte că a ţinut şi pe care l-a susţinut. De altfel, şi în timpul finalei, Mădălina se auzea cum striga la Alin atunci când acesta era pe traseu.

Mădălina Predoi de la Exatlon, despre Alin Andronic: ”Nu mi-aş fi asumat acel trofeu”

Într-o filmare pentru fani, Mădălina Predoi a povestit ce ar fi făcut ea dacă ar fi câştigat Exatlon.


”Am ţinut cu Alin. Ne înţelegem foarte bine şi ţinem legătura acum. Eu l-am susţinut pe Alin, aş fi vrut ca el să câştige. Am considerat că a fost cel mai bun concurent de la Exatlon. Dar nu este ok să o înjurăm pe Beatrice pentru că a câştigat. Este o fată cu mult bun simţ. Nu suntem noi în măsură să o punem la zid (…) În cazul în care eu aş fi câştigat, nu mi-aş fi asumat acel trofeu doar după o lună de Exatlon, în faţa unui om care a muncit atât de mult. Dacă eram cu Alin în finală, i-aş fi spus: ”trofeul e al tău”. Oamenii care mă cunosc, ştiu că nu intra în discuţie lucrul ăsta”, le-a spus Mădălina Predoi fanilor săi.

Mădălina Predoi a vorbit şi despre ultima perioadă de la Exatlon, atunci când cei doi Faimoşi rămaşi în concurs, ea şi Cristi Pulhac, au stat alături de Războinici la vilă.

Atunci, Mădălina a putut să stea mai mult cu Alin şi să afle ce fel de om este . ”Eu, cât am stat la vilă cu Războinicii, am stat mult cu Alin. Vă pot spune că este un om bun şi foarte inteligent”, a mai spus Mădălina Predoi.

Mădălina Predoi a practicat atletism şi bob pe gheaţă şi a fost medaliată la numeroase competiţii naţionale şi internaţionale.

În prezent, Mădălina este cofondatoarea unei platforme de fitness ce transmite antrenamente de fitness si kinetoterapie live prin intermediul internetului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată radiografiile lui Alin Andronic! Cum arăta piciorul finalistului EXATLON şi care a fost verdictul medicilor

Iubita mexicancă a lui Iulian Pîtea, INTERVIU EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro! Ana Gonzalez dezvăluie care e viitorul ei cu Războinicul de la EXATLON! Mesaj pentru fanii din România

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

RAED ARAFAT a spus-o clar: Lumea trebuie să înțeleagă. Când vom scăpa de restricții?

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

În timp ce Biden jura, Trump vindea 50 de avioane F-35

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies