Unde s-a bronzat Klaus Iohannis în plină criză COVID-19? Președintele României, apariție ”exotică”! Internauții, furioși!

Klaus Iohannis a atras atenția în ultimele ieșiri publice legate de subiectul ”coronavirus” cu un look aproape exotic. Președintele României a părut extrem de bronzat iar acest lucru a stârnit reacții destul de dure pe platformele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Un președinte tuns, ras, frezat și pe deasupra și foarte bronzat, în plină pandemie de coronavirus – iată un motiv suficient pentru adversarii politici (și nu numai) să se inflameze. Ce-i drept, Klaus Iohannis a avut câteva apariții publice, cu ocazia unor mesaje transmise către cetățenii izolați în case, în care apare ”tras prin țiplă” și cu un aspect oarecum exotic. Pe bună dreptate, internauții s-au întrebat unde a reușit Președintele să-și întrețină atât de bine lookul în condițiile în care frizeriile, saloanele și solarele sunt închise prin decret militar.

fara descriere

Citeste si: Medicul Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarmă: „Toate persoanele născute înainte de 1990 ar trebui să se testeze…”

Citeste si: Purtarea mijloacelor de protecţie a gurii şi nasului, obligatorie în toate locurile publice închise din judeţul Botoşani

Citeste si: Klaus Iohannis: „Va fi necesară prelungirea stării de urgenţă cu încă o lună! Nu suntem la vârful epidemiei de coronavirus”

Consilierul parlamenar Cristian Vasilcoiu a citat pe pagina lui de socializare postarea unei femei de afaceri din Constanța, proprietar al unui solar, care se întreabă dacă nu cumva președintele și-a luat solar acasă. ”Domnul președinte, eu înțeleg că ultravioletele solarului distrug virusul, dar chiar ne sfidați pe față... și apropo, vedeți că v-a rams urma de la ochelarii de protecție. Am o singură curiozitate, la ce solar ați făcut ședințele că eu știam că sunt închise studiourile de bronzare, sau v-ați luat solar acasă, ce înseamnă 15.000 de euro pentru dumneavoastră”, a scris Aura S.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate