Unul dintre cei șapte violatori din Vaslui a fost eliberat! Ce au scris gardienii în fișa de deținut

Din cei șapte violatori din Vaslui, doar unul a mai rămas după gratii. Ce au scris gardienii în fișa de deșinut despre unul dintre vinovați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Petrică Ionuț Bolboceanu, unul dintre cei șapte violatori din Vaslui, a fost eliberat. În anul 2015, el și prietenii lui de vârste apropiate țineau primele pagini ale presei, după ce au batjocorit o elevă de 18 ani.

Din cei șapte violatori, doar unul singur a mai rămas după gratii. Petrică Ionuț Bolboceanu este unul dintre violatori și a fost eliberat recent. Gardienii i-au făcut acestuia o evlaurea pozitivă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care judecătorii au acceptat eliberarea condiționată.

Citeste si: Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă! ”O defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

fara descriere

Ce au scris gardienii în fișa de deținut

„Din caracterizarea depusă la dosar rezultă că, pe timpul executării pedepsei, persoana privată de libertate B P I , aflată la prima analiză în comisie, a avut un comportament preponderent pozitiv, înregistrând o singură abatere disciplinară, pentru care a fost sancționat disciplinar.

Pentru implicarea sa în activități și programe specifice reintegrării sociale, a fost recompensat însă de 26 de ori: o dată cu ridicarea sancțiunii aplicate anterior, de 21 de ori cu suplimentarea dreptului la pachet și vizită și de 4 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru 24 de ore”, se arată în fișa lui de deținut, relatează Cancan.

„S-a precizat că persoana privată de libertate B P I , fără antecedente penale, a executat ultima perioadă din pedeapsă în regim deschis (…) Pentru considerentele expuse, instanța în baza art. 587 Cod procedură penală va admite propunerea formulată de Comisia pentru liberare condiționată din cadrul P V , pe care o constată ca fiind întemeiată (…) De asemenea, raportat la circumstanțele personale ale condamnatului B P I , instanța are convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat și se poate reintegra în societate.

Acesta a manifestat un comportament adaptat la mediul de detenție, a participat la activități și programe în domeniul educațional, fiind recompensat de mai multe ori”, se arată în motivarea judecătorească, conform sursei mai sus citate.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate