UPDATE Curs valutar BNR, pentru 7 septembrie. Euro se află în creștere. Nou minim istoric pentru leu. Iată lista fluctuațiilor!

BNR a anunțat noul curs valutar. Moneda națională a avut evoluții modeste față de euro și principalele valute.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Curs valutar BNR 7 septembrie
Cursul valutar


In articol:

Specialiștii Băncii Naționale a României au emis un nou curs valutar. Din ultima informare a cursului BNR reiese că Euro se află în creștere față de leu. Noile cotații ale monedelor de circulație internațională urmează să fie actualizate în jurul orelor 13:10 pe site-ul oficial,  iar până atunci rămâne în vigoare cursul de vineri, 4 septembrie 2020. 

Curs valutar pentru euro

1 EURO = 4.8552 Lei 

Leul atinge un nou minim istoric în raport cu moneda europeană la cursul calculat de Banca Naţională a României. Un euro a ajuns la 4.8552 lei, în creştere de la ultima informare. 

Citeste si: Cuplu bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai suferă după Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar. Imaginile care i-au dat de gol

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei a fost crescută de tatăl ei vitreg! „Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani”

Citeste si: Gestul făcut de Marius de la Puterea Dragostei înainte de a o cere de soție pe Andreea Pirui. Mama ei a izbucnit în lacrimi: „Mi-a spus că apreciază foarte mult”

Curs BNR dolarul american

1 DOLAR = 4.1033 Lei 

Dolarul american a crescut simțitor. Moneda din SUA s-a apreciat ajungând la 4.1033 lei, în creştere faţă de cotaţia anterioară, de 4,0915 lei.

Curs valutar pentru lira sterlină

Lira sterlină = 5.4142

Moneda națională din UK a ajuns luni la valoarea de 5.4142 lei.

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Iulia Vântur muncește pentru Salman Khan, cum muncea pentru bunici!

O profesoară a murit în timp ce preda online! Care au fost ultimele cuvinte ale femeii, înainte de a-și da ultima suflare

Cuplu bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu nu mai suferă după Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar. Imaginile care i-au dat de gol

Gestul făcut de Marius de la Puterea Dragostei înainte de a o cere de soție pe Andreea Pirui. Mama ei a izbucnit în lacrimi: „Mi-a spus că apreciază foarte mult”

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies