Urări de Sfântul Andrei 2022. Ce mesaje să le transmiți celor care își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie

Urări de Sfântul Andrei 2022. Iată cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Andrei 2022!

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Urări de Sfântul Andrei 2022. În fiecare an, pe 30 noiembrie, credincioșii îl cinstesc pe Sfântul Andrei, considerat ocrotitorul românilor. În această zi, peste 700.000 de români își serbează onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Andrei 2022!

Urări de Sfântul Andrei 2022

„De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sanatate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

Citește și: Sfântul Andrei 2022. Când se pune grâul la încolțit?

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

„Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citește și: Urări de 1 DECEMBRIE 2022. Mesaje de Ziua Națională a României pentru toți românii

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numita iubire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

„Îți doresc o viață senină ca răsăritul de soare și un suflet curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

Urări de Sfântul Andrei 2022. Ce mesaje să le transmiți celor care își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie

Urări de Sfântul Andrei 2022. Ce mesaje să le transmiți celor care își sărbătoresc onomastica pe 30 noiembrie

[Sursa foto: doxologia.ro]

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei 2022

„Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

„Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopotelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați.”

Citește și: Pe ce dată este Sfântul Andrei în 2022? La această sărbătoare, angajații primesc o zi liberă de la serviciu

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„Azi, de ziua numelui, iți urez și eu sa fii iubit(a) și sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!”

„Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine și mai mult! La mulți ani și te iubesc!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”.

„Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senina, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu cei ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacție și multă sănătate. La mulți ani!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Georgiana Lobonț, surpriză emoționantă de ziua soțului ei. Ce i-a pregătit?: "La mulți ani, tati!''

Anamaria Prodan, reacție după ce s-a finalizat divorțul de fostul soț. „Ești puternic!”

Când e dezlegare la pește în Postul Crăciunului 2022? Vezi ce alte alimente poți mânca în Postul Nașterii Domnului

Zodia vedetă a zilei! Descoperă cine sunt nativii care au probleme în viața profesională! Ratează o șansă importantă și riscă să piardă mulți bani

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Când e dezlegare la pește în Postul Crăciunului 2022? Vezi ce alte alimente poți mânca în Postul Nașterii Domnului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies