Urmau să plece într-o vacanță de vis plătită dinainte, dar moartea lui le-a stricat planurile. Femeia și-a cerut banii înapoi, dar răspunsul de la agenția de turism a fost incredibil

O femeie își planificase vacanța alături de soțul și copilul său, dar nu au mai ajuns pentru că bărbatul a murit în mod neprevăzut.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Julie Fuller, din Stoke-on-Trent, Marea Britanie, a cheltuit 670 de lire sterline pentru o vacanță în care nu a mai ajuns din cauza decesului soțului său. Agenția de turism a refuzat să-i înapoieze banii. 

Femeia a trebuit să-și anuleze vacanța, soțul ei de 51 de ani stingându-se din viață cu patru săptămâni înainte, relatează antena3.ro

Cei de la agenția de turism i-au spus că nu pot face nimic pentru ea și că singura soluție ar fi ca femeia rămasă văduvă să plătească o altă sumă de 150 de lire sterline pentru a schimba numele lui Michael cu al altcuiva. 

Fiica celor doi soți, Hayley, a postat o recenzie negativă pe site-ul agenției de turism, iar Julie a fost sunată la scurt timp de operatori și i s-a comunicat că va primi înapoi 600 de lire sterline. 

 

Sursa foto: The Sun

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate