Urmează a treia etapă de relaxare. Marcel Vela a făcut anunțul. Ce îi așteaptă pe români din data de 15 iunie?

Marcel Vela, despre a treia etapă de relaxare: Vor fi multe surprize plăcute. Cu siguranţă vor fi bine primite de către populaţie.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Urmează a treia etapă de relaxare. Marcel Vela a făcut anunțul. Ce îi așteaptă pe români după data de 15 iunie?


In articol:

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat la Digi24 că urmează a treia etapă de relaxare şi va veni cu „multe surprize plăcute. „Cu siguranţă vor fi bine primite de către populaţie”, spune ministrul de Interne.

Vela, despre a treia etapă de relaxare

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect faţă de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranţă vor fi bine primite de către populaţie, dar vreau să precizez că sunt în funcţie şi de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase”, a dat asigurări Vela.

Citeste si: Femeia care nu s-a pensat niciodată. E ireal cum a ajuns să arate: „Îmi place să fiu altfel”

Citeste si: Suferința ascunsă din viața Elenei Ionescu de la Survivor România. Cum a umilit-o fostul soț în timpul căsniciei?

Citeste si: O fetiță de patru ani din Constanța a murit arsă de vie în casă! Pompierii au găsit-o printre ruine

El a precizat că se bazează pe responsabilitatea tuturor compatrioţilor, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, şi din 15 iunie ”să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi. Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, a dat asigurări ministrul de Interne.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate