Vedete

Va mai amintiti de Anastasia, actrita pe jumatate romanca din rolul Printesei Kosem? Ce s-a intamplat cu ea?

Anastasia Tsilimpoiu, o tanara de nici 18 ani in acel moment, a interpretat-o in primele episoade ale serialului pe Printesa Kosem.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


 

Va mai amintiti de Anastasia, actrita pe jumatate romanca din rolul Printesei Kosem? Ce s-a intamplat cu ea?icon photo

Frumoasa blonda este o actrita din Grecia, care este pe jumatate romanca. Anastasia Tsilimpiou a si vizitat Romania, la invitatia Kanal D, si a vorbit despre rolul sau din serialul turcesc Kosem.

Rolul, desi de cateva episoade, din Kosem i-a adus Anastasiei notorietate si astfel, tanara s-a vazut in centrul atentiei. Acum, Anastasia, care a implinit 20 de ani in toamna anului trecut, are si un iubit, pe care l-a prezentat de curand si  fanilor. A fost pentru prima data cand tanara Anastasia s-a afisat cu un barbat.

In plus, in asteptarea unui nou rol important intr-un film sau serial, Anastasia a luat lectii serioase de limba turca, iar in ultima perioada a semnat contracte pentru mai multe reclame.
 

In acestea, dar si in pictorialele pe care le realizeaza, Anastasia este complet transformata, dintr-o fetita inocenta intr-o tanara extrem de sexy. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune