Vă mai amintiți de sexy prefectul Mioara Mantale? Am prins-o la cumpărături prin mall! Cum arată astăzi! VIDEO EXCLUSIV

Mioara Mantale era considerată, în urmă cu câțiva ani, una dintre cele mai sexy politiciene.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

 

Au trecut anii, iar Mioara Mantale a ieșit de pe scena politică, iar acum, dacă o întâlnești pe stradă este greu de recunoscut. Mioara Mantale nu mai e brunetă. La cei 51  de ani, Mioara Mantale este aproape de nerecunoscut. Tenul plin de riduri îi arată vârsta, dar fostul prefect și-a păstrat silueta și eleganța de altă data.

 

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei își dorește o relație cu Adrian? „Camera roșie e mai sentimentala”

Citeste si: Dieta lui Fuego: cum a reușit să slăbească 15 kilograme

Citeste si: “Exatlon”, la un alt nivel! Razboinicii si Faimosii, pe cont propriu, dupa ce Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea

Citeste si: “Exatlon”, la un alt nivel! Razboinicii si Faimosii, pe cont propriu, dupa ce Vladimir Draghia si Giani Kirita si-au incheiat misiunea

fara descriere

Paparazzi Wowbiz.ro au surprins-o pe Mantale într-un mall, în timp ce se plimba și admira mărțișoare. Însă minute bune, fostul prefect al Capitalei, a stat în dreptul unui stand de cărți, studiind o carte cu mesaj motivational. ”10 căi pentru a face față persoanelor care îți fac rău”.

Cine este Mioara Mantale?

Ultima perioadă nu a fost la fel de prosperă în plan public pentru Mioara Mantale. Ea a fost aleasă în iunie 2004 consilier general la Primăria Capitalei, pentru ca, între 2005 și 2007, să fie numită prefect al Capitalei. Marea lovitură a dat-o prin instalarea, între august 2011 și aprilie 2013, în funcția de consul general al României la Strasbourg.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate