Vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă

Septembrie este luna în care poți călători cu bani mai puțini și, surprinzător, să te și distrezi la maxim

Distribuie pe:

Autor: C.I.

S-a terminat vara, dar încă te gândești la vacanță?! Ei bine, în 2019, luna septembrie este una ofertantă și îndeamnă la noi plecări în străinătate, surpriză, pe bani puțini!

Dacă te numeri printre cei care lasă concediile pe ultima sută de metri, înseamnă că până la sfârșitul lui august doar ai apucat să evadezi într-un weekend la Costinești sau într-o vineri seara, ai dat fuguța la o petrecere din Vamă sau o pensiune din Sinaia.

Citeste si: Urmau să plece într-o vacanță de vis plătită dinainte, dar moartea lui le-a stricat planurile. Femeia și-a cerut banii înapoi, dar răspunsul de la agenția de turism a fost incredibil

Citeste si: Urmau să plece într-o vacanță de vis plătită dinainte, dar moartea lui le-a stricat planurile. Femeia și-a cerut banii înapoi, dar răspunsul de la agenția de turism a fost incredibil

Citeste si: Vacanță de coșmar pentru un turist canadian care campa în Azuga! Bărbatul a cerut sprijinul autorităților după ce a văzut moartea cu ochii

Așadar, acum este momentul să te întrebi unde poți merge pe bani puțini în septembrie, iar noi îți venim în ajutor cu toate soluțiile ieftine și atrăgătoare.

Vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă! Ibiza

Prima destinație indicată este Ibiza, sigur se regăsește pe lista ”vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă!”De ce ai merge acolo în septembrie? Avem imediat răspunsul! Temperatura este ideală, în jur de 28-29 de grade, cluburile sunt deschise până la orele dimineții,  excursiile în zonă sunt perfecte pentru această perioadă a anului, iar prețurile pe măsură, între 300-500 de euro de persoană, incluzând avion și cazare.

Pont! Dacă vrei să experimentezi așa numita „Insulă Albă”, așa cum ar face-o un adult cu capul pe umeri, începe cu unul din tururile desfășurate, fie pe bicicletă, fie pe cele două picioare și descoperă cât de dulce se contopesc aici viața marină și ecosistemurile țărmurilor. Unde mai pui că, atât și-a băgat UNESCO coada protectivă, încât există riscul să nu mai ajungi la petrecere tot încercând să devorezi atâta cultură.

Vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă! Rhodos

O altă variantă de vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă este Grecia, și anume Rhodos. Aici, găsești plaje dumnezeiești, temeperatura este perfectă (25 de grade) istorie ce începea când Iisus nu era nici măcar la stadiul de plan și mâncare care să justifice abonamentul la sală pe tot anul. Prețul unei escapade aici, te costă în jur de 200-400 de euro.

Pont! Urcă neapărat până în vârful Acropolelor per pedes (și nu călărind, pentru 5 €, un biet măgăruș nevinovat de frivolitatea fashionului). Odată ajuns în capăt, ține-ți respirația și înghite din priviri priveliștea superbă a mării, al cărui albastru se împletește de minune cu căsuțele albe ale orașului.

Malta este ultima noastră propunere pentru ”vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă!”

Dacă te înscri cu succes pe lista drumeților împătimiți, ți-ai găsit nașul în Malta, în special în luna septembrie, când soarele se-arată blând și promite să se abțină de la arsuri epidermice. Te-așteaptă sute de rute ce străbat drumuri de țară, stânci și faleze impresionante, văi și golfuri de unde să-ți faci plinul contului de Instagram.

Vechiul oraș Mdina este locul unde s-a filmat o parte însemnată din Game of Thrones,  prea-pitorescul și prea-pescărescul sat Marsaxlok este fenomenal, Valleta este plină de istorie și farmec, iar San Julian, este micuța stațiune plină de distracție, cu o stradă plină de cluburi, amplasate și pe stânga și pe dreapta, iar banii chiar îți rămân în buzunar.

În consecință, ia în calcul Malta pentru ”vacanțe ieftine septembrie 2019: unde poți merge pe bani puțini la început de toamnă!” Te costă maxim 300 de euro de persoană!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate