Vaccinarea în România! Peste 13.000 de persoane au fost imunizate în ultimele 24 de ore

A fost actualizat bilanțul persoanelor vaccinate anti-COVID-19.

Vaccinarea în România
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

A fost actualizat bilanțul persoanelor vaccinate împotriva noului coronavirus. Câți români s-au imunizat în ultimele 24 de ore?

Vaccinarea în România

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 24 august a.c.,

ora 17.00, este următoarea: 13.409 de persoane în ultimele 24 de ore. 

Citeste si: Ministrul Sănătății: "Vârful ar putea apărea la finalul lunii septembrie". Am putea ajunge și la 4.000 de pacienți spitalizați

De la începutul campaniei de vaccinare, din data de 27 decembrie 2020, au fost adiminstrate 9.694.090 de doze de vaccin. 5.075.202 de persoane au fost imunizate până la momentul actual cu schemă completă. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

În ultimele 24 de ore au existat 3 reacții adverse în urma imunizării- 2 de la Johnson&Johnson și 1 de la Pfizer. 55 reacții adverse sunt în curs de investigare. 

Coronavirus România

Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.092.122

de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.052.478 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Vaccinarea în România

Citeste si: Un bărbat care și-a pierdut soția din cauza noului coronavirus face un apel către populație: „Faceți vaccinul, astfel încât dvs. sau familia dvs. să nu trebuiască să treacă prin ceea ce trec eu”

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 782 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2(  COVID – 19

), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În Bucureşti sunt 134 de cazuri noi de COVID-19, în Cluj- 81, în Timiş- 44, în Ilfov- 39, în Suceava- 29, în Hunedoara- 28, în Constanţa- 27, în Bictriţa Năsăud- 23, Prahova- 22. Judeţele Arad, Bacău, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa. Dolj, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Vaslui au între 10 şi 20 de cazuri.

Judeţul Covasna nu a raportat cazuri noi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noi restricții în România, stabilite astăzi! Se decide dacă se intră din nou în lockdown. Klaus Iohannis a convocat ședință la ora 17:30

Raluca Turcan vorbește despre cum ar putea fi folosit certificatul COVID:„În instituțiile publice trebuie să fie pașaport de acces la muncă”

Alexandru Rafila, despre carantina în România: „Lockdown-ul este o măsura extremă. Cineva ar trebui să-și asume”

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies