Vai, cum a surprins-o Jador pe Simona de la Puterea Dragostei! Ce-o să spună Culiţă când o vede aşa??? FOTO!

Simona de la Puterea Dragostei, fană a bombelor calorice! Uite cum a surprins-o Jador!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Simona de la Puterea Dragostei este de câteva luni în deja celebra casă a emisiunii, dar nu a format un cuplu cu nimeni până în acest moment. A flirtat cu Jador şi cu Iancu, este curtată asiduu de Alex Bobicioiu, dar niciun bărbat nu a reuşit să o cucerească în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Bogdan Mocanu va răbufni! Ce a declarat Jador, în exclusivitate, despre Ana de la Puterea Dragostei! Oare aici se încheie frumoasa prietenie?

fara descriere

Se pare că are însă o şansă cunoscutul artist Culiţă Sterp care a fost invitat special, timp de două zile, pe malul Bosforului. Toată lumea a observat glumele şi chimia dintre cei doi, Simona zâmbind mai generos ca niciodată la toate replicile solistului.

Simona de la Puterea Dragostei, fană a bombelor calorice! Nici la machiaj nu stă departe de ele!

fara descriere

Dar dacă vă imaginaţi că simpatica tânără face acum eforturi supraomeneşti să arate ca un model, să-l "hipnotizeze" pe cântăreţ, aflaţi că nu este deloc aşa. Dimpotrivă!

Citeste si: Fetele din casa Puterea Dragostei vor avea un şoc! Toate o atacă crunt pe Roxana, dar aceasta a dat lovitura! Vezi cât de bine-i merge şatenei! EXCLUSIV!

 

fara descriere

Parcă de când l-a cunoscut pe acesta, Simona este mai pofticioasă ca niciodată...Când vine vorba despre mâncare, desigur! De curând, vigilentul Jador a surprins-o pe protagonista noastră, la machiaj, în timp ce se delecta cu piept de pui, cartofi prăjiţi şi cu o băutură carbogazoasă celebră.

În concluzie, frumoasa şatenă cu e genul de domnişoară care să "supravieţuiască" doar cu apă plată şi lămâie.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate