Vedete

Val de comentarii negative din partea românilor, după ce Elena Udrea a publicat prima fotografie cu fetiţa ei, din închisoare

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Val de comentarii negative din partea românilor, după ce Elena Udrea a publicat prima fotografie cu fetiţa ei, din închisoareicon photo
 
Elena Udrea a surprins o ţară întreagă şi a reuşit să stârnească din nou controversă, după ce a publicat o fotografie cu fetiţa ei.
În aceste momente, fostul ministru se afla în detenţiw, într-o închisoare din Costa Rica. 
Imaginea în care Udrea îşi sărută fiica, deşi înduioşătoare, a stârnit multă revoltă şi critici din partea internauţilor. 
 
"Copilul ei suferă pe milioane de euro şi jumătate de România suferă pe doi covrigi", "Plângeţi de milă pe cea care a furat milioane de euro. Îşi merită soarta. Câţi bani s-au dus din România habar nu aveţi, în conturile ei din străinătate", "Să o aresteze şi pe cea mică, pe motiv ca "Ce naşte din pisică...", "Alte mame fură de foame. Să le dea copiilor ceva de mâncare. Ea a furat pentru partid şi Vuitton. Dacă avea morală, se înţelegea cu procurorii din România. Nu fugea. Oameni ca ea mă fac să vomit. Trăiesc într-o ţară unde un politician, dacă ar face ce a făcut madame, nu ar fi liber. Nu ar avea timp să fugă. Păcat de micuţă", sunt câteva din sutele de comentarii venite la postare. 
 
 
Totodată, o altă parte din utilizatori a compătimit-o pe Elena Udrea, dar mai ales, pe fetiţa ei nou născută şi situaţia în care cele două se află. 
 
"Copilul nu are nici o vină, mămica nici atît. Cred că sistemul în care trăim. Cind te urci repede pe scară, uiţi de toate pentru că nu ai avut acea educaţie şi ai devenit lacom, iar atunci te pierzi, nu mai gândeşti, pur şi simplu ţi se întunecă mintea. Totul se va răsfrânge asupra copilului mai devreme sau mai târziu", "Bine ca sunteţi împreună (cei mulţi şi prost vor spune ca este trucaj) Faceţi tot, tot, ce puteţi sa fiţi lângă fetita. Seamănă cu tata leit, pun pariu. Ati ieşit din mizeria acea şi sunteţi acasă?", "Fiţi tare ,sa le fie ruşine celor din Costa Rica, au lăsat copilul fără mama ,rusine!!!Să vă trăiască prinţesa!", au mai comentat alţii. 
 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune