Val de CUTREMURE în România! Ţara a fost zguduită din nou

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Şapte cutremure au avut loc în ţara noastră, în ultimele 48 de ore. Trei dintre ele au fost însemnate.
 
Două noi cutremure s-au produs, joi seară, în zona seismică Vrancea. Unul a fost înregistrat la ora 21.32, în judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea de 2,7 grade, iar cel de-al doilea, cu magnitudine de 2,9 grade, s-a produs în judeţul Buzău, după mai puţin de o jumătate de oră.
 
Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter, a avut loc, joi după-amiază, în judeţul Buzău, la o adâncime de 119 kilometri. Seismul a fost înregistrat la ora 16.56.
 
 
Miercuri, s-au produs patru cutremure în zona seismincă Vrancea
 
Primul cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a înregistrat şi miercuri noapte, la ora 2.17, în judeţul Vrancea.
 
Un cutremur cu magnitudinea 3,8 s-a produs miercuri dimineaţă, în judeţul Buzău, fiind al doilea seism înregistrat în interval de aproape şase ore în ţară, după cel din judeţul Vrancea.
 
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a revizuit la 3,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs miercuri dimineaţa în judeţul Buzău.
 
Datele revizuite ale INFP arată că seismul s-a produs la o adâncime de 148 de kilometri.
 
Apoi, la ora 18:49, în judeţul Vrancea, a mai avut loc un seism cu magnitudinea 2.5 pe scara Richter, la adâncimea de 72 km. Acesta s-a resimţit în apropierea oraşelor Odobeşti (43km), Panciu (49km), Oneşti(51km), Nehoiu (53km) şi Slănic-Moldova (54km).
 
Ultimul cutremur s-a produs tot în judeţul Buzău, la ora 20:03, având o magnitudine de 2.9 pe scara Richter. Seismul s-a resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu (28km), Covasna(46km), Întorsura Buzăului(54km), Buzău (54km), Mizil (57km), potrivit INFP.
 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Defecţiune tehnică! E haos la metrou Victoriei

Îngrijitoare româncă, acuzată că maltrata bătrânii dintr-un azil din Italia

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies