Valentina Pelinel face bani frumoşi în America! Vezi cât câştigă soţia lui Cristi Borcea de pe urma afacerii din New York!

Prin firma pe care şi-a înregistrat-o în 2012, la New York, Valentina Pelinel face bani frumoşi în America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Datele de pe site-urile cu profil economic din SUA arată că Valentina Pelinel face bani frumoşi în America. Conform acestora, Pelinel şi-a înregistrat firma „Roway Management, LLC” în noiembrie 2012, la New York, adresa companiei fiind cea la care se află apartamentul de 1 milion de dolari pe care Valentina îl deţine în metropola americană.

Valentina Pelinel face bani frumoşi în America. Veniturile anuale sunt de peste 100.000 de dolari

Despre „Roway Management, LLC” se scrie că oferă servicii de management şi că are un venit anual de 110.967 dolari, cam aceasta fiind media din fiecare an. Asta înseamnă că, în cei 6 ani de activitate, firma i-a adus Valentinei Pelinel venituri de peste o jumătate de milion de dolari, încasate în SUA. (vezi în ce staţiune celebră ridică Borcea un bloc cu 7 etaje)

fara descriere

Valentina Pelinel face bani frumoşi în America. Ca fotomodel caştiga mii de dolari pe lună

E clar că Valentina Pelinel face bani frumoşi în America. Soţia lui Cisti Borcea a fost fotomodel la New York, la începutul anilor 2000, câştigurile sale fiind de câteva mii de dolari pe lună. În 2007, Valentina a revenit în ţară, după ce s-a măritat cu Cristi Boureanu, dar a divorţat de acesta în 2012.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate