Vedete

Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină! Soţia lui Cristi Borcea îşi tratează tenul cu o mască de aur de 24 de carate! FOTO

Prietenii celebrului fotomodel au aflat că Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină. Soţia lui Borcea a făcut reclamă, de-a lungul timpului, mai multor produse cosmetice, pe care le-a promovat pe paginile sale de socializare. În prezent, Pelinel a devenit clienta unei clinici care tratează tenul cu o mască din aur. (vezi ce cadou de 120.000 de euro i-a oferit Pelinel lui Borcea)

Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină: "Cleopatra, de pildă, purta o astfel de mască în somn"

„Celebrele măşti din aur de 24 de carate ajung ăn premieră în România. Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute din Antichitate. Cleopatra, de pildă, purta o astfel de mască în somn pentru a-şi păstra tinereţea şi frumuseţea”, se scrie despre produsul folosit de Pelinel.

Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină: "Măştile de aur sunt preferate pentru efectele lor multiple"

Admiratorii ştiu că Valentina Pelinel se răsfaţă ca o regină. “Astăzi, măştile de aur sunt preferate pentru efectele lor multiple: regenerare celulară, netezirea ridurilor fine, efect instant de lifting, strălucire imediată”, se mai arată despre masca de aur.

Galerie foto  Urmatorul articol