Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV

Cele două femei din viaţa lui Cristi Borcea au fumat din pipa păcii!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

După o periodă în care nu şi-au vorbit deloc, Valentina Pelinel şi Mihaela au ajuns iarăşi la un acord! Cele două şi-au făcut deja apariţia în public şi nu oricum, ci în compania lui Cristi Borcea, semn că relaţia lor este una bună în acest moment!

După eliberarea condiţionată a lui Borcea, afaceristul s-a afişat numai cu Pelinel, fie că a fost vorba de vreo apariţie publică, fie că s-a vorbit de vreo vacanţă! În mod cu totul surprinzător, luni de zile, Mihaela, prima soţie, a fost total scoasă din schemă, în condiţiile în care ea a fost întotdeauna lângă Cristi mai bine de 20 de ani! Femeia s-a ocupat de business-uri şi a încercat să ţină pe linia de plutire finanţele familiei şi, tocmai de aceea, merita poate mai multă atenţie! (află câte kilograme s-a îngrăşat Valentina Pelinel în sarcină)

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea s-au împăcat! Au şi apărut împreună

Lipsa din preajma lui Borcea i-a determinat pe mulţi să spună că Mihaela nu mai are loc în viaţa lui Cristi, nici măcar amical, şi totul din cauza Valentinei Pelinel, care şi-ar fi dorit ”exclusivitate” totala din partea afaceristului! De aici şi discuţiile, dar si eliminarea din aproape toate business-urile ale primei neveste! ”Pelinel şi Borcea nu se înteleg, de aceea, ele se evită să mai fie faţă în faţă”, au dezvăluit la un moment dat apropiaţii familiei!

Din fericire pentru fostul acţionar dinamovist, conflictele nu au ţinut la nesfârşit între cele două femei din viaţa lui! Recent, Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea s-au împăcat şi au dat uitării problemele. Valentina a făcut primul pas, iar Mihaela a fost şi ea receptivă. Nu a vrut să mai discute despre trecut şi totul a intrat pe un făgaş normal. Acum se înţeleg bine şi chiar au apărut împreună cu afaceristul în public”, au povestit prietenii familiei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: