Vedete

Valentina Pelinel si Patrick Borcea, impreuna la un eveniment! Ce a declarat baiatul cel mare al lui Cristi Borcea

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Valentina Pelinel si Patrick Borcea, impreuna la un eveniment! Ce a declarat baiatul cel mare al lui Cristi Borceaicon photo

Valentina Pelinel, iubita lui Cristi Borcea, a fost prezenta la un eveniment in compania baiatului cel mare al dinamovistului, Patrick Borcea.


Valentina si Patrick au oferit primul lor interviu impreuna, in fata presei, si par sa aiba o relatie foarte buna.

Patrick are o relatie buna atat cu mama si cu tatal lui, a carui lipsa o simte in continuare, insa si cu actuala partenera de viata a tatalui sau.

Patrick Borcea este pasionat de afaceri si s-a aflat la deschiderea pub-ului sau, locatie care are tematica sprtul si muzica. 


"Eu nu cred că sunt în măsură să-i dau ei sfaturi, poate să primesc sfaturi de la ea pentru ca este mult mai experimentată decat mine şi sper să fie o locaţie de succes... dar să ştii că ne sfătuim pentru că noua genraţie poate ştie lucruri pe care nu le ştiu eu. (...) Vă  daţi seama ca a fost foarte dificil, suntem foarte apropiaţi, cum am zis, şi sperăm să treacă cât mai repede. Şi cu această perioadă dificilă am învăţat să fiu mult mai matur şi să fiu mult mai activ si să, m-am dezvoltat foarte mult. (...) Eu cu mama am o relaţie mai mult de prietenie decât mamă fiu şi vorbim foarte mult", a spus Patrick Borcea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune