Valul doi a lovit violent. Orașul uriaș care s-a ÎNCHIS

Avertisment serios pentru români. Cazul Melbourne bagă frica în români după ce Guvernul României a anunțat că se ia în calcul reintroducerea stării de urgență.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Valul doi a lovit violent. Orașul uriaș care s-a ÎNCHIS
Valul doi a lovit violent. Orașul uriaș care s-a ÎNCHIS


In articol:

Melbourne se închide total de astăzi, 8 iulie, pentru o perioadă de şase săptămâni, întrucât numărul de cazuri în creştere ar putea declanşa valul doi al pandemie.

Andrew B., un om de afaceri din Melbourne, care deține un lanț de farmacii, s-a destăinut pentru DCNews. 

Viața în Melbourne, un coșmar

Deși între București și Melbourne este o distanță de 14960 km, pericolul este comun - coronavirus - și semnalează un posibil sistem patentat de autoritățile care se confruntă cu aceeași creștere.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

„Deja s-a instalat panica. Oamenii sunt îngroziți să stea din nou în case. Deocamdată, toate magazinele sunt încă deschise, însă nu știu cât mai durează până se vor închide. Cert este că, timp de șase săptămâni, trebuie să ne privăm de toate lucrurile pe care le făceam dinainte de pandemie. Păcat că lumea nu a ascultat și ne-am întors iar la izolare.

Nu știu dacă se va mai crea isteria cu golirea magazinelor de hârtie igienică și mâncare, dar e multă panică. (Țin să fac o paranteză, farmaciile din Australia nu vând doar medicamente, ci sunt un fel de magazine mixte, de unde poți cumpăra cam orice, de la pâine, popcorn, până la geluri de duș sau sucuri).

Pentru români, am un mesaj. Feriți-vă cât mai mult de riscul infectării cu coronavirus, respectați regulile, că nu e de glumă!", a declarat bărbatul pentru DC News.

Odată instalată izolarea, locuitorii din Melbourne trebuie să stea acasă şi să părăsească locuinţa doar pentru muncă, servicii esenţiale, tratamente medicale sau şcoală – ceea ce reprezintă o întoarcere la restricţiile ridicate în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat Daniel Andrews, premierul statului Victoria.

Statul a înregistrat 191 de cazuri peste noapte, reprezentând cel mai mare număr de cazuri noi într-o zi de la începutul crizei. Virusul s-a răspândit în vecinătăţile oraşului Melbourne, ceea ce a dus la un nivel de transmitere comunitară nemaiîntâlnit în Australia.

Galerie foto 
Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies