Vedete

Vara schimbarilor pentru "Te vreau langa mine!"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Vara schimbarilor pentru "Te vreau langa mine!"icon photo
 
Maine, de la ora 13:00, Bianca Dragusanu isi asteapta telespectatorii cu o serie de surprize importante,  in show-ul care uneste destine.
 
Incepand de maine, 18 iunie, cel mai iubit reality show matrimonial, "Te vreau langa mine!", isi va surprinde la maximum telespectatorii cu schimbari importante. Un refresh bine-venit, astfel incat tot ceea ce se intampla in platoul iubirii sa devina si mai atractiv pentru fanii numerosi ai emisiunii, dar si pentru cei care isi cauta dragostea adevarata.
 
 
"Este ca in viata de cuplu: dragostea trebuie intretinuta, hranita, iar pentru asta trebuie sa vii mereu cu ceva nou, surprinzator, care sa-l atraga pe partener. Asta facem si noi in emisiune, vom provoca acele scantei uriase, care sa faca publicul sa vibreze si mai mult, sa ne inteleaga misiunea zilnica, sa fie alaturi de noi, la fel ca si pana acum, in numar foarte mare. Maine veti afla despre ce este vorba...", declara Bianca Dragusanu.
Surprizele se vor tine lant pentru fanii emisiunii, Cupidon va avea tolba plina cu sageti, dar pentru ca acestea sa isi gaseasca drumul predestinat, participantii vor trece printr-o serie de incercari. Nu pierdeti maine, de la ora 13:00, o editie de colectie "Te vreau langa mine!"; Bianca Dragusanu va fi amfitrioana schimbarilor, in beneficiul dragostei adevarate!
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune