Vasile Tofan, pensionarul de 75 de ani care și-a tranșat iubita a fost condamnat! Câți ani de închisoare a primit bărbatul și ce daune morale este obligat să plătească

Bărbatul de 75 de ani din Galați care a înfiorat România a fost condamnat. Ce pedeapsă au stabilit magistrații în acest caz.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O crimă înfiorătoare a avut loc în Galați la sfârșitul lunii iunie. Un bărbat de 75 de ani și-a ucis iubita cu sânge rece. Până și anchetatorii au fost șocați de acest caz și de cruzimea de care pensionarul a dat dovada.Trupul neînsuflețit al victimei pensionarului a fost găsit la marginea cimitirului din oraș. Cadavrul fusese tranșat și nu avea mâini și picioare.

Dumitra Popeanu avea 62 de ani și era de șașe luni într-o relație cu Vasile Tofan, bărbatul care avea să-i fie călău. Își găsiseră alinarea unulîn brațele celuilalt după ce ele rămăsese văduv și nimeni se aștepta la un deznodământ tragic.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Ce a lucrat fiica lui Dincă în Bari înainte de a administra terenurile agricole ale unui italian!

fara descriere

Ce pedeapsă a primit pensionarul Vasile Tofan

Vasile Tofan a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru infracțiunea de omor calificat și 3 ani de închisoare pentru profanare de cadavre. La pedeapsa cea mai grea s-a adăugat un spor de un an.

Pe lângă pedeapsa de 26 de ani de închisoare, pensionarul a fost obligata și la plata de 300.000 de euro reprezentând daune morale.

„În timp ce femeia era cu spatele, bărbatul a ridicat cuţitul şi i-a aplicat 3 lovituri consecutive în zona cefei. Victima a căzut, însă inculpatul a continuat să îi aplice lovituri cu cuţitul în zona gâtului. El a urmărit secţionarea carotidei, aplicându-i cele trei lovituri pe o porţiune de aproximativ 3-4 centimetri în jurul carotidei. Victima s-a zbătut încercând să scape, astfel că inculpatul nu a reuşit să secţioneze complet artera carotidă. Victima a continuat să se împotrivească cu mişcări disperate şi a reuşit să se târască până în holul apartamentului, ea gesticulând cu mâinile pentru a se apăra. Inculpatul a mai aplicat 4 lovituri cu cuţitul, două dintre acestea extrem de puternice, fiind aplicate în zona superioară a toracelui şi perforând plămânul. Aceste lovituri au cauzat o hemoragie puternică şi au condus la neutralizarea victimei. Femeia a încetat să mai opună rezistenţă şi a intrat în stare de şoc, ea fiind slăbită din cauza hemoragiei”, se menţionează în rechizitoriu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate