Dezvăluiri uluitoare! Ce a lucrat fiica lui Dincă în Bari înainte de a administra terenurile agricole ale unui italian!

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre viața ei și a familiei în Italia

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Noi detalii ies la iveală în familia lui Gheorghe Dincă. Astfel, cu doar câteva zile înainte de a începe procesul de crimă așteptat de o țară întreagă, familia monstrului din Caracal a decis să plece, pentru o vreme, în Italia, mai exact până la audierile cerute de instanță.

Daniela, fata lui Dincă, s-a întors la treburile ei și încearcă sa facă față presiunii media la care a fost supusă în toată această perioadă, în care tatăl său a declarat ca ar fi violat-o, ucis-o și sechestrat-o pe Alexandra Macesanu și apoi și pe Luiza Melencu, adolescenta de 17 ani dispărută încă din luna aprilie de acasă.

fara descriere

Ce a spus Daniela Dincă despre familiie fetelor dispărute la Caracal!

"Noi, cei din familie, nu suntem vinovați pentru ce a făcut tatăl nostru. Dacă este adevărat ce a declarat el, sper sa îl ierte Dumnezeu. Îmi pare rău pentru părinții fetelelor, este adevărat, dar și noi trăim într-un calvar, fără sa fim vinovați. Suntem amenințați de luni bune și nu știu cum și când se va termina acest calvar", avea să declare Daniela Dincă unui jurnalist italian, citat de România TV.

Citeste si: Transformarea uluitoare a lui Gheorghe Dincă în pușcărie! Bărbatul a șocat azi la audieri, cu barbă și mustață

Citeste si: Uluitor! Fiica lui Dincă, dezvăluire șocantă! "Nu am mai vorbit cu tatăl meu din februarie"

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Dincă a spus ca nu a omorat-o pe Luiza! Monstrul din Caracal a dat primele explicații

fara descriere

Fiica lui Gheorghe Dincă a fost îngrijitoare în Italia! ”Sunt un om simplu, care am muncit...” 

Daniela a mai povestit, în același interviu, și ce a făcut ea cu adevărat la Bari în toti acești ani de când s-a dus în zonă. Fiica lui Gheorghe Dincă a fost îngrijitoare în Italia, spune ea, pe urmă, s-a ocupat de administrarea unor terenuri agricole pentru un afacerist din Cizmă. "Sunt un om simplu, care am muncit și îmi este greu sa suport toate acuzațiile la adresa mea. Nu zic ca nu exista proxeneți în Italia, dar eu nu am depășit niciodată partea de Veneto, unde ei acționează, așa că, nu poate să spună lumea întruna că noi, toți cei din familia Dincă, suntem implicați în lucruri necurate. Este greu pentru noi, pentru copii…”, a mai explicat femeia jurnalistului italian.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate