Vecinul lui Răzvan Ciobanu, declarații șocante după moartea designerului! ”Îl urmărea permanent”

Vecinul designerului Răzvan Ciobanu a făcut declarații șocante la tv. Iată ce spunea despre designer!

Autor: A.V.

Unul dintre vecinii creatorului de modă Răzvan Ciobanu a făcut declarații surprinzătoare la televizor, ba chiar șocante. Foarte mult timp, Răzvan Ciobanu își petrecea timpul la atelier, chiar și nopțile, dormind acolo, iar acesta ar fi fost terorizat în permanență de partenerul său de viață.

”Vreau să fac întâi o precizare, am fost vecin cu el unde își avea atelierul și nu unde locuia, el locuia spre Piața Romană, aici am locuit spre Slătineanu.

Cea mai mare parte din timp și-o petrecea nopțile, area un spațiu generos, un living foarte frumos aranjat. Era perioada de început, când el încă nu alunecase. El a avut două perioade. Era un om deosebit de civilizat, un om manierat, spre deosebire de comportamentul partenerului lui, de Marius.

Am urmărit înmormântarea, am rămas surprins când i-am văzut atitudinea. Era fățarnic. Domnul Marius era un tip extrem de conflictual. În primul rând, s-a purtat frumos cu Răzvan, la început, când i-a mers lui bine până când el a intrat în conflictul acela cu cocaina pentru VIP-uri și afacerea i-a scăzut deja. I s-a stricat imaginea.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, devastat la puțin timp după moartea lui: „Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva”

Citeste si: Imagini-șoc cu Răzvan Ciobanu de la festivalul de la malul mării, cu câteva ore înainte de moarte! Era rupt de grupul lui

Citeste si: Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

Și eu personal am avut vreo două-trei conflicte cu el.

Era un tip absolut dominant, te așteptai să se poarte cu totul altfel. Despărțirea sau trădarea. Era extrem de gelos vis-a-vis de Răzvan și conflictele pe care le-au avut și au devenit publice, pentru că nu s-au petrecut doar în incinta apartamentului... Îl bătea, nu numai o dată, a sărit la bătaie și la mine pentru un loc de parcare. Îl urmărea permanent. Într-adevăr, și Răzvan îl trăda puțin cu alți doi parteneri.
El a bănuit tot timpul chestia asta și atunci îl pândea.

Mă mir că lumea zicea că nu mai avea nimic, dar avea mașini calumea! El era nefericit din cauza acestei relații cu partenerul acesta deosebit de violent, care îl pândea, aștepta să îl prindă cu unul din ceilalți doi parteneri”, a spus vecinul designerului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

De ce îi era frică lui Răzvan Ciobanu? Menajera lui face declarații: "Îmi dădea mesaj noaptea"

Cadavrul lui Răzvan Ciobanu jefuit după accident!? "Mi-a atras atenția lipsa ceasului..."

Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

Horoscop duminică, 9 mai. Zodia care e mereu „Gică-contra”. Ar trebui să încerci să-ți păstrezi calmul

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Generalul SRI Florian Coldea caută (miliarde de ) motive să bea șampanie! Atac la Ministrul MApN și Lobby Scump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies