Vedetele o susţin pe Bahmu în scandalul cu Prigoană: ”Sunt alături de tine! Să nu uiţi un lucru: copiii sunt cei mai afectaţi! Te înţeleg perfect!” Magda Ciumac şi Viorica de la Clejani i-au trimis mesaje prezentatoarei

Magda Ciumac şi Viorica de la Clejani sunt de partea Adrianei Bahmuţeanu în scandalul dintre prezentatoare şi Silviu Prigoană.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Adriana Bahmuţeanu a făcut câteva mărturisiri incredibile despre situaţia celor doi copii pe care-i are cu fostul soţ, Silviu Prigoană. Vedeta tv a povestit că băiatul cel mare ar fi avut o tentativă de sinucidere, Bahmu recunoscând că nu poate apela la ajutor specializat pentru băiatul ei, pentru că are nevoie şi de acordul fostului ei soţ, care întârzie.

Drept răspuns, Prigoană a făcut o plângere penală pe adresa Adrianei.”Au venit copiii în vacanţă şi când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmuleţe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ţinea gura şi celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică şi celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat şi umilit. I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă”, a punctat Silviu Prigoană.

Explozia scandalului dintre Bahmu şi Prigoană a determinat şi vedetele autohtone să se poziţioneze de partea beligeranţilor.

Până acum, Adriana se bucură de sprijinul Magdei Ciumac, care i-a transmis un mesaj de solidaritate: ”Sunt alături de tine! Să nu uiţi un lucru: copiii...sunt cei mai afectaţi! Te înţeleg perfect! Când oamenii cărora le-ai dat totul şi ai făcut şi doi copii, fac aşa, mai ales că cel mai trist şi dureros este faptul când sunt întorşi împotriva ta proprii copii! Şi când ei (nici ei nu ascultă) este şi mai trist! Te îmbrăţişez!”, i-a scris Magda lui Bahmu.

Şi Viorica de la Clejani a reacţionat pe Facebook, scriindu-i prezentatoarei: ”Suntem alaturi de tine!”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate