Veste bună despre Mihai Constantinescu! Medicul Monica Pop a făcut anunțul!

Starea lui Mihai Constantinescu este ușor ameliorată, a anunțat cunoscutul medic Monica Pop la TV.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

”Față de săptămâna trecută, mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el de obicei. Este mai slab decât înainte, însă este extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament. Este absolut perfect ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci și de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a declarat medicul Monica Pop la TV.

Mihai Constantinescu se află în comă de 66 de zile. Cunoscutul artist a suferit un stop cardio-respirator la sfârșitul lunii mai.

Monica Pop îl vizitează frecvent pe Mihai Constantinescu

Monica Pop l-a mai vizitat în luna iulie la spital pe îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu. Cunoscutul medic mărturisea că artistul este foarte bine îngrijit.

"Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanti din presa de scandal care fac de rușine media! Pt că li se permite! De ce?
MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan!

P.S.:NU am spus nimic de starea medicalâ, decit că e stabil si că luptă, dar aberatiile unora din media continuă (adâugat azi, joi 11iulie, după ce am vâzut).Nemernici!

Am fost ieri la Floreasca sâ-l vâd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienti. Curat, mirosea frumos deși sînt bolnavi grav, cîtiva in comâ. Bine ingrijiti, muncâ "la galere"! Medici și personal foarte competenti si dedicati. Fac tot ce este posibil. Uneori, e, alteori... Dar nu abandonează nici atunci cînd consideră că șansele sînt minime!
Prietenul Mihai, stabil.Eforturi intense. El luptă, alâturi de colegii mei.
Medicii nu au fâcut nici un fel de anunțuri, nu credeti in fabulatiile unor "știriști* de proastă calitate care inventeazâ tot felul de lucruri apocaliptice pt publicitate si fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cît râu fac! Nu se gîndesc că ar putea fi si ei sau apropiatii lor în aceeași situatie! Boala nu alege si nu e normal sâ folosească nenorocirile oamenilor pt a aduce publicitate!!!
Medicii își fac datoria cu prisosințâ. Si atit! Sper să se audă si sâ se ia mâsuri impotriva șacalilor care nu fac decit să aducâ râu și întuneric in sufletul naivilor care îi cred. Tot mai putini, sper!", a scris cunoscutul medic pe Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate