Veste cruntă pentru Viorica Dăncilă înainte de Paște! Fostul premier a fost dat în judecată!

Viorica Dăncilă a fost dată în judecată, dar primul termen al procesului nu a fost încă stabilit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Viorica Dăncilă a fost dată în judecată acum câteva zile. Fostul prim-ministru figurează ca pârât, alături de Guvernul României, într-un dosar civil înregistrat pe 6 aprilie 2020, la Judecătoria Sectorului 6 București. Obiectul dosarului este „actiune in raspundere delictuala”, iar reclamant este un cetățean care a participat anii trecuți la protestele din Piața Victoriei, organizate împotriva Guvernului Dăncilă. (vezi ce glumă macabră a făcut fiul Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban! Vezi motivul pentru care Irina Tănase l-a ironizat pe Orban!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

„Răspunderea civilă delictuală este reglementată de art.998 - 1003 Cod civil; ea este specia de răspundere juridică prin intermediul căreia o persoană care a cauzat alteia un prejudiciu este obligată să-l repare. răspunderea delictuală se naște de regulă ca urmare a nesocotirii unei obligații legale. Condițiile generale ale răspunderii sunt: (i) existența unui prejudiciu, (ii) fapta ilicită, (iii) raportul de cauzalitate între prejudiciu și fapta ilicită și (iv) culpa.”, se scrie despre obiectul dosarului pe site-urile specializate.

Viorica Dăncilă a fost dată în judecată. Procesul e suspendat pe timpul stării de urgență

Din cauza pandemiei de coronavirus, care a limitat activitatea tribunalelor și a judecătoriilor, primul termen al procesului în care e implicată Viorica Dăncilă nu a fost stabilit. Pe durata stării de urgență, în marie civilă se judecă doar cauze cum sunt ordin de protecţie; tutelă/curatelă; internare medicală nevoluntară; ordonanţă președinţială; suspendare provizorie a executării; încuviinţare executare silită; măsuri asigurătorii; asigurare dovezi; incidentele procedurale în cauzele care se judecă pe durata stării de urgenţă, inclusiv cererile de îndreptate, lămurire şi completare a hotărârii; orice alte cereri care vizează situaţii excepţionale, care pot fi considerate de urgenţă deosebită.

Acțiune în răspundere delictuală” nu figurează, așadar, printre cauzele judecate în această perioadă. Astfel, Viorica Dăncilă va fi citată la Judecătorie de-abia după încheierea stării de urgență, când se va stabili primul termen al procesului. Viorica Dăncilă a fost prim-ministru în perioada 29 ianuarie 2018-4 noiembrie 2019 Pe 23 iulie 2019, Viorica Dăncilă a fost desemnată de Biroul Politic Național al PSD candidatul partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie. Candidatura acesteia a fost oficializată în cadrul Congresului din 24 august  La 24 noiembrie 2019, a pierdut în al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 33,91% din voturi, împotriva președintelui actual Klaus Iohannis.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce tort surpriză a primit băiatul Vioricăi Dăncilă de onomastică! FOTO

Nuntă de romi pe 10 metri pătrați. Legătura-surpriză cu Dăncilă

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă străluceşte după divorţul de fiul acesteia! Vezi transformarea spectaculoasă a Elenei!

Ce se întâmplă cu apartamentul Vioricăi Dăncilă! O echipă de muncitori renovează locuinţa din Ploieşti a fostului premier! FOTO

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies